Bonjour! Som sagt var franskklassen min på studietur i Frankrike for en måned siden. Vi var fem dager i Paris for å se de viktigste monumentene i storbyen, og fem dager i vertsfamilier i Bretagne for å bli kjent med kulturen og å virkelig få drillet fransken ♥ Det var en utrolig fin tur og jeg skulle gjerne fortalt dere ALT om den, men siden vi gjorde så mye skriver jeg bare noen kommentarer til hvert av bildene i dette bildedrysset.


Første kveld i Paris spiste vi couscous på en Marokkansk restaurant

Sightseeing langs elva Seine

Metro-skilt

I hagen ved Musée Rodin

"Tenkeren" av Rodin

Innkjøp av fransk baguette og jordbær til piknik

Piknik i Jardin Tuileries

Le Louvre

Kafépause på Costa med belles filles

Togtur på 4 timer til Bretagne

Sandstrand i Ploueskat, Bretagne

En kirke i Roscoff

Besøk på sjokoladefabrikk i Roscoff

En av maskinene på fabrikken

Middelalderbyen Locronan

Chocolat chaud

Nytting dør?

Skrifteboksen i kirken i Locronan

Vakre Bretagne

Tilbake i Paris spiste vi på Creperie Cluny

Crepe med potet, bacon og ost

Nydelig frokost i Paris ♥ Le petit dejeuner

Fersk croissant, baguette, syltetøy, smør, kakao og appelsinjuice

Lite marked i Latinerkvartalet

På Musée de l'Orangerie

Det var mange ulike kunstverk der, blant annet av Claude Monet

Shoppingpause med Ragna

La Tour Eiffel

Alltid like fint ♥

Irja spiste snegler på restaurant

Jeg og Anne gikk heller for fransk løksuppe den siste kvelden i Paris ♥

Har du vært i Frankrike før? Hvor da?


3 kommentarer

God andre påskedag! Den siste dagen av påskeferien, huff. I går kveld kom jeg hjem fra en uke på hytta med mamma, pappa og kjæresten min, Simen ♥ Det var faktisk utrolig deilig å komme seg vekk fra internett, elektrisitet og vanntilgang for en gangs skyld. For i stedet ble det bingo, kryssord og quiz store deler av uka. Naturligvis gikk vi også på ski, kjørte snowboard og bygde snøborg. Jeg hadde 18-årsdag på onsdagen da vi var der, så da stelte vi i stand et festmåltid med biff, fløtegratinerte poteter, peppersaus, grønnsaker, samt vin, øl og prosecco. Livet er godt på hytta ♥ 

Hva gjorde du i påskeferien?

Beklager for at jeg ennå ikke har blogget om turen til Frankrike. Det har tatt sin tid å gå gjennom 500 bilder, men jeg lover at det kommer i løpet av noen dager ♥ Nyt siste fridag, dere!


Ingen kommentarer

22. februar 2015

♥ Vi gikk mot Jordaan-strøket og Anne Frank hus etter en tidlig hotellfrokost. Blå himmel og Amsterdam var en utrolig vakker kombinasjon.♥ Vi kom til Anne Frank hus klokken 10 på morgenen, altså en time etter det åpnet, men likevel var det ventetid på to timer i kø. Heldigvis var det en vakt der som sa at det var mulig å kjøpe inngangsbilletter på nett, så vi gjorde det og fikk billetter til 19.40 på kvelden. Åh, som jeg gledet meg!  Vi tok bilder utenfor huset, siden vi allerede var der:


♥ Vi vandret gjennom strøkene Jordaan og De 9 Gater for å finne:

  • Et hjørnehus som var lagd helt skeivt
  • "Byens beste benk" hvor man ikke kunne røyke weed fordi foreldrene i huset ikke ville at barna skulle bli høye
  • To kattepuser som vasket seg i den solfylte vinduskarmen
  • Meg foran en kul sykkel på en kul kanalbro
  • En kul quote bak en kul benk
  • Og mange flere sykler, bruer og kanaler
♥ Huset i Singel 7 er Amsterdams smaleste! Med en fasade på én meter er det så smalt at fingertuppene mine stikker utenfor husets grenser. Er det mulig, haha.♥ Det ble endelig en matbit og en etterlengtet dopause på Brasserie Braton. Der spiste vi nyydelig soppsuppe og kokkens salat.♥ Det ble en tur innom Pulitzer Hotel som er satt sammen av 25 små kanalhus. Der tok vi en kaffe- og vinpause etter å ha gått gjennom dette kunstverket av et 5-stjerners hotell.♥ Vi reserverte bord på forhånd til Seasons restaurant i Herenstraat, fordi den hadde fått god omtale på Tripadvisor. Til hovedrett spiste vi "Inside out" beef wellington og til dessert ble det fondue for two. Det var aldeles fantastisk. 

♥ Etter vårt utrolige, fantastiske, ubeskrivelige og følelsesladde besøk på Anne Frank hus (hvor det ikke var lov til å ta bilder, uhu) dro vi til In De Waag, en restaurant-café som hovedsaklig er opplyst av stearinlys og er plassert inni den gamle bymuren.. eller noe sånt.

♥ Slitne, men veldig fornøyde, returnerte vi til hotellet vårt hvor pakking og soving sto for tur. 

Jeg hadde en kjempefin langhelg i Amsterdam med mamma og jeg har prøvd å dele mesteparten av turen med dere, men hvis det skulle være noen kommentarer eller ubesvarte spørsmål der ute er det bare å legge igjen en kommentar. Da blir jeg glaad! Den kommende helgen reiser jeg forresten med franskklassen til Paris og Bretagne, så sannsynligvis blir neste blogginnlegg også om reising. Derfor må dere gjerne fortelle meg hva dere synes om disse innleggene.

Fin onsdag videre, babes! Bare to dager til det er helg nå ♥


5 kommentarer

21. februar 2015

♥ Etter en sen hotellfrokost, tok vi turen til Blomstermarkedet! Der var det blomster i alle farger, harsjfrø og souvenirer til salgs.


♥ Det var en utrolig fin ostebutikk i samme gate som blomstermarkedet, hvor vi kjøpte nederlands ost og sennep. Det er jo et must! Den ansatte som hjalp oss var utolig vennlig, så jeg fikk et bilde med henne før vi gikk videre.


♥ På vei til Van Gohg museum passerte vi flere fine hus, Rijksmuseum og en skøytebane.
♥ Det var utroolig mye kø ved Van Gohg, og siden min interesse for kunst er begrenset valgte vi heller å se mer av Amsetdam og shoppe litt.♥ Vi syns det var et godt valg å dra på kaféen med de kuleste kakene, De taart van m'n tante. Vi spiste chocolate slut pie, nederlandsk eplekake og drakk fresh mint tea. For et fargerikt sted!♥ Albert Cuypmarkt var neste stopp. Det er et altmuligmarked hvor man kan kjøpe ost, frukt, klær, malerier, blomster, med mer. Vi kjøpte faktisk ingenting der, men det var hyggelig å se på alle bodene.


♥ Etter markedet gikk vi gjennom shoppingstrøket på vei mot blomstermarkedet, hvor vi ville spise middag. Vi var blant annet innom American Apparel, Urban Outfitters og Bershka. Jeg kjøpte to plagg på en vintage-butikk kalt Marbles Vintage og et par Tommy Hilfiger sko. Innkjøpene får dere se en annen dag.

♥ Til middag på lørdagen valgte vi nederlandske pannekaker! Old Dutch Pancake House ved blomstermarkedet var et lite, men kjempetrivelig, pannekakehus, og pannekakene var veldig gode. De var tykkere enn de vi spiser i Norge, så for meg og mamma holdt det å dele én med ost og skinke, så vi skulle klare på minipannekaker med melis, Poffertjes, etterpå.♥ På kvelden gikk vi til Musikkteateret for å se ballettforestillingen Jewels av Nasjonalballetten i Nederland. Vi hadde sjekket ut programmet og kjøpt biletter på forhånd, så vi satt helt perfekt på 6. rad. Forestillingen besto av tre akter som var helt ulike, selv om de alle var ballett. Den kan egentlig ikke beskrives med ord, må bar sees!

♥ Til kvelds spiste vi en "cone of fries", fordi vi så folk kjøpe det overalt, hele døgnet! Vi måtte jo prøve ut det innbyggerne spiste.

Hva er ditt neste reisemål?


Ingen kommentarer

Hei dere ♥ Det har vært vinterferie i Nord-Norge siden lørdag, så jeg og mami dro på jentetur til Amsterdam fra fredag til mandag. Det var første gang vi gjorde noe sånt, men det var så koselig at vi konkluderte med at det må bli mange flere jenteturer i årene framover! Amsterdam har lenge vært et reisemål for meg, så jeg er utrolig glad for å endelig ha vært i den nydelige byen. Dette er det første av tre innlegg fra turen til Amsterdam:

20. februar 2015

♥ Vi reiste fra Tromsø til Oslo klokken 12.45, og skulle videre til Amsterdam 16.30. Uheldigvis var flyet vårt en time forsinket derfra, så vi mistet en del tid av fredagen til å vente på Gardemoen. Klokken 21 var vi endelig fremme på Rho Hotel, midt i hjertet av Amsterdam, etter å ha tatt toget til Amserdam Central og godt derfra med baggene på ryggen.

♥ Da vi ankom hotellet ba vi straks om restaurantanbefaling fordi vi var så sultne. Vi endte opp på en italiensk restaurant kalt Mappa i gaten Nes, rett ved hotellet. Vi spiste fantastisk pizza picante og pasta arrabiata til hovedrett og en "Scroppino" til dessert. Jeg får fremdeles vann i munnen bare av tanken på det, naaam.♥ Deretter gikk, gikk og gikk vi i regnet, for å utforske de mest sentrale delene av Amsterdam. Først til Begijnhof og Spui, hvor vi fant søte kafeer, skeive hus, smale gater og skyggelagte kanaler.
♥ Deretter gikk vi tilbake til hjertet av Amsterdam, Nieuwe Kerk og Paleis, altså den nye kirken og palasset. 

♥ Vi vandret så gjennom Red Light District hvor prostituerte solgte seg i rødt lys bak glassdører. Jeg skal innrømme at jeg trodde jeg visste hva jeg gikk til, men at jeg likevel ble sjokkert over hvor nært de var. Å gå gjennom Red Light Distrikt får deg til å se ting i perspektiv!

♥ Midt i Red Light District så vi gammelkirken, Oude Kerk, hvor det røde lyset fra prostitusjonen lyste opp kirkeveggen. Det var ganske spesielt.

♥ Etter flere timer klarte jeg og mamma å gå oss HELT vill. Det var nok en konsekvens av at øynene heller søkte mot kanaler og skeive hus enn mot kartet vårt, mehe. Vi fant heldigvis fram til hotellet vårt etter å ha gått i sirkel i 30 minutter. Da kan dere tro det var det deilig å krype under en varm og tørr dyne med drømmer om hva den neste dagen ville bringe.

Har du vært i Amsterdam før? Eller har du drømt om å reise dit slik som jeg?

Dag 2 kommer i morgen, så bare følg med ♥


2 kommentarer

Hej hej, allihopa ♥ Jeg er tilbake etter en helg i Stockholm, og må fortsatt bruke Google Translate for å oversette den hilsningen, haha! Helgen har virkelig vært UBESKRIVELIG bra. Jeg og Sanna synes ikke den kunne blitt bedre på noen som helst måte (hmm, kanskje ved å møte bandene liksom). Stockholm var SÅ vakker og konserten var SÅÅ bra!! Nå klarer jeg ikke å slutte å høre på One Direction og 5 Seconds Of Summer, som var oppvarmingsband, men det er vel slik etter alle konserter, eller? 

F R E D A G

Vi reiste sørover på fredag ettermiddag. Alt gikk helt smidig med flyturer, security og flytog, og plutselig var vi i Stockholm City! Vi ankom en familievenns leilighet midt i sentrum til sushi og pizza ♥ DA var vi glade, kan du tro! Det var deilig å legge seg og vite hva vi hadde i vente.
L Ø R D A G

Rise and shine! Det var bare å komme seg opp av senga og ut på shopping. Vi fant noen skatter i shoppingstrøket, var på kafé hvor jeg prøvde after eight latte (whaat, mint og kaffe liksom, men det var godt!), og drakk presset juice og kokosvann på en benk i storbyen. Etter noen timer fikk vi en guidet tur gjennom de trange, trange gatene i Gamla Stan av min familievenn, og så spiste vi lunsj og hvit kakao på Stortorget.

I firetiden gjorde jeg og Sanna oss klare for konserten og tok toget til arenaen. Vi trakk oss litt unna scenen slik at vi hadde plass til å danse og puste, men ettersom vi hadde billetter på det fremste feltet var vi likevel bare 7 meter unna guttene ♥♥ Jeg vil anbefale alle å gjøre som oss om man vil ha en god konsertopplevelse, for den store forskjellen i plass og luft og lille forskjellen i meter gjorde denne konserten såå mye bedre enn JB, selv om vi sto fremst på ståplassene der. 5 Seconds Of Summer varmet opp, og var fantastiske! Jeg er litt småforelsket i trommisen nå, ass. Selvfølgelig var også One Direction dødsbra, men hele konserten føles surrealistisk i ettertid ♥

S Ø N D A G

Vi sov litt lengre på søndag for å hvile ut slitne stemmer, døve ører og vonde føtter, men vi kom oss opp til slutt. Dagen startet på et spisested kalt Mälaren Paviljongen, hvor vi hadde en digg frokost i megadigg vær og selskap. Det var over 20 grader i Stockholm! Etter en lang frokost var det duket for ordentlig shopping, noe som inkluderte American Apparel, Beyond Retro, Topshop, og aloe vera vann med smak av mangooo ♥ Tror jeg bare skal flytte til Stockholm, jeg. Jeg og Sanna dro også innom en matbutikk for å få tak i svensk godteri og flymat. Deretter var det bare å pakke baggene og dra til flyplassen.

Vi hadde utrolig god tid på flyplassen i Stockholm da, så vi tenkte vi bare skulle sette oss og drikke kaffe på Wayne's Coffee. Etter noe som føltes som en relativt kort stund sjekket vi klokken, og spratt opp av stolene! Boarding hadde allerede begynt for 10 minutter siden, hahahah! Vi er utrolige. Resten av reisen gikk helt fint, og brått var jeg og Sanna hjemme til 3 grader og SNØ i Tromsø. Borte bra, hjemme best? Jeg vet nå ikke helt. 
Har du vært i Stockholm eller på konsert? Kom gjerne med tips eller meninger!


7 kommentarer

På søndag gjorde vi alt mulig rart. Vi gikk tidlig til Colusseum for å kjøpe billetter (innenfor åpningstiden heh) og fikk utforsket det utrolige bygget, og noe kalt Forum, hvor mange av de viktigste filosofene bodde. Deretter dro vi til Trevi fontenen - min favorittplass i hele verden, pga barneminner fra filmen "Stjerne for en dag" ANBEFALES. Naturligvis kastet vi mynter i vannet, men kun jeg gjorde det på korrekt Lizzie McGuire-vis med ryggen til og øynene lukket. Vi var også i spansketrappen, og shoppet på Sephora og Zara i handlegata Condotti ♥ Skulle gjerne visst verdien av klærne til rikingene som går langs den gata der.

Lengre ut på dagen var vi i Peterskirken og gikk opp i kuppelen på Peterskirken ♥ WOW. Vi dro tilbake til området rundt Spansketrappa og Trevi fontenen for å se det på kveldstid og spise calzone. På en 250 år gammel kafé kalt "El Greco", hvor blandt annet Ibsen har vært, drakk vi kakao til 80kr, og til kvelds spiste vi sannsynligvis verdens beste is på en iskrembar, som har vært siden begynnelsen av 1900-tallet mmm!
Mandags morgen var det tid for hjemreise, men jeg hadde aller mest lyst til å bare "miste" passet mitt hehe. Jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg elsker Roma.

Har du lyst til å reise til Roma?

 


Én kommentar

Starten på turen var faktisk ganske kjip. Mamma sin koffert kom ikke videre fra København, og på grunn av det rakk vi ikke å få hentet ut de forhåndskjøpte billettene våre til Colosseum før klokken 16 på fredag og slapp altså ikke inn. Jeg og Valentina fikk tatt noen bilder utenfra likevel. Plutselig begynte det å hølje ned så vi hastet inn i nærmeste kafé og gledet oss til å varme oss med ekte italiensk kaffe. Kaffen var ikke espressokaffe, og totalt tok de 50 euro (400kr) for vår fire cappuccinoer og to crépes. Rett og slett svindel. Men utover ettermiddagen fikk vi handlet litt klær, mest til mamma som ikke hadde koffert, og spist fantastisk pizza ♥

Lørdagsmorgenen var det tidlig opp for å utnytte dagen som begynte med ekte, god kaffe under frokosten på hotellet! Gårdagen var glemt. Vi dro til Vatikanmuseet med utrolige malerier, skulpturer, og kunstverk i takene. Det var så mye å se at vi brukte 3 timer bare der inne. Vi dro i katolsk messe for Valentinas del, siden hun er katolikk, og så spiste vi iskrem ♥ Senere dro vi til et byområde kalt Trastevere. Der var det smale gater og gamle bygg, og små kaféer på hvert eneste gatehjørne. Der ble middagen pasta, som jeg ennå får vann i munnen av å tenke på nam. 

Har du vært i Roma noen gang? Hva er ditt drømmereisemål?

♥ Del 2 kommer i morgen rett etter skolen ♥
 


Ingen kommentarer

Det har ennå ikke gått helt opp for meg. Vi vant førsteplass i moderne-kategorien på dansekonkurransen i Russland! Helgen toppet forventningene med flashmob, massemasse billig godteri, latter hver eneste kveld, mafia-overvåkning fra hotellvinduet, luksus middager til en hundrelapp og dansdansdans ♥ Ikke minst; den triveligste dansegruppen som finnes.
 

Og vi vant!!


6 kommentarer

Etter jobb på lørdag kjørte familien inn til Dividalen for å telte. Vi grillet pølser og marshmallows, fortalte historier, drepte maur, og plukket 30 liter tyttebær. Maurene der borte var utrolig påtrengende, og litt skumle, så foreldrene mine våknet i teltet deres et stykke unna, av hylene til meg og Valentina da jeg kjente at en krøp oppover hånden min. Huff, men som nordmann er man vel pliktig til å like naturen eller hva? Hvordan var din helg?


Én kommentar

Da kan jeg endelig krysse ut fantastiske Lofoten fra reise-lista mi ♥ For to helger siden sto en biltur på syv timer for tur. Vi besøkte farmor og farfar på Andenes og dro på hvalsafari, videre kjørte vi til Henningsvær hvor vi passerte rorbu for rorbu, og naturlandskap som tok pusten fra oss. I Svolvær dro vi på rafting i fjordene og på havørn-safari, før turen gikk hjemover på mandagen. På fire dager ble jeg så stunned av vakre vakre Nord-Norge at jeg ikke kunne tro det fantes et finere sted i hele verden ♥ Men en ting må jeg si; det er utrolig hvor fort været skifter her i nord!


MOTET ER FORTSATT OPPE MED FEM TIMER IGJEN AV BILTURENFREEZIN

Å SE HVAL VAR I SEG SELV EN FANTASTISK OPPLEVELSE

SYKT.

HENNINGSVÆR

STUNNED

TROLLFJORDEN

TYPISK LOFOTEN

HAVØRN

LIKE FØR HJEMREISE

Har du vært i Lofoten før?


Én kommentar

F R E D A G

Et av høydepunktene av uken var kommet; Terra Mitica, fornøyelsesparken. Vi tok med oss Mathilde, en annen norsk jente, og sammen nådde vi målet vårt, nemlig å ta alle karusellene! Båter, berg-og-dal-baner, fritt fall-tårn, syke looper - you name it! Det var egentlig ikke så rart at Sanna sovnet med hodepine, og følte at hun snurret rundt da hun la seg. Men før vi la oss dro bare vi jentene og spiste god meksikansk mat, og tok henna-tattoo på nattmarkedet.L Ø R D A G

Vi pakket strandveskene og kjørte til Villajoyosa, den fineste stranden i området. Omtrent hele formiddagen var tilbragt på bademadrass eller surfebrett, og stakkars Tara endte opp som en reke - knallrød. Før solen gikk ned dro vi til Altea, hvor vi spiste på en fantastisk italiensk restaurant og så oss rundt. Rett før vi dro hjem, klarte jeg også å kaste capsen til en fremmed spansk gutt i skrittet hans.. Ja, den historien får dere heller høre om en annen gang. Huff, så utrolig pinlig.
S Ø N D A G

Vi gikk til søndagsmarkedet og kjøpte nydelig mango, før tromsøjentene endeliiig fikk møtt min spanske venninne, Renée. Vi hadde uheldigvis ikke så god tid, men vi fikk padlet kajakk i en times tid ♥ Renée måtte hjem, men foreldrene mine og oss jentene dro og spiste en ekte spansk søndagslunsj, nemlig paella. Vi spiste så mye at det ikke ble middag den dagen, men heller nederlandske pannekaker. Tara fikk påfyll på henna'en sin før vi nøt den siste kvelden deres ved å spasere rundt i Albir og å prate på stranda i noen kveldstimer ♥ For en fantastisk uke det hadde vært, og denne kvelden ble toppen.M I N   S I S T E   U K E

Etter å ha kjørt Sanna og Tara på flyplassen dro turen til Valencia for meg og foreldrene mine. Der besøkte vi spanske venner av foreldrene mine, og fikk kjenne hvordan det var å bo i et spansk hjem. Jeg prøvde en spansk melkedrikk kalt Horchata med en kake til, som vanligvis var frokosten til spanjolene. Da vi var tilbake i Albir brukte jeg dagene på det jeg kom til å savne mest, nemlig solen ♥ Den siste dagen før jeg reiste møtte jeg Renée på stranden igjen, før vi tok oss en frozen yoghurt (standard når vi er i lag). Jeg pakket i full fart, før jeg møtte mis amigos españoles i Benidorm, for å spise middag i lag og hygge oss! Det er utrolig hvordan jeg savner de jentene og guttene der.

Det var alt jeg hadde å dele fra Spania - landet jeg kommer til å savne så sårt ♥ Hva synes du?


2 kommentarer

M A N D A G

Jeg gikk til fyret sammen med min spanske bestevenninne, Renée. Deretter spiste vi frozen yoghurt som belønning for de åtte kilometrene vi hadde gått av oss. Da hun dro på trening, var jeg på stranda i noen timer. Da kvelden kom kjørte jeg og paps til Alicante for å hente Sanna og Tara på flyplassen ♥ Etter pizza hjemme, og hopping av glede, dro vi på nattmarkedet en tur, før det var tid for høydepunktet; nattbading.

T I R S D A G

Denne morgenen var det også bare å komme seg opp av sengen for å dra ut på tur. Jeg tok med meg jentene til fyret, hvor vi dro ned i en vik med snorklemuligheter. Om ettermiddagen kjørte mamma oss på kjøpesenteret, og til middag gikk vi for "all you can eat"-sushi ♥
O N S D A G

Denne morgenen gikk turen til Alicante-by. Vi tok av på Primark og gikk på et tapas-sted til lunsj. Vi spiste også den beste iskremen vi har smakt - smakseksplosjon. Uheldigvis smeltet den veldig rask i varmen, så før jeg fikk opp kameraet hadde jeg is over hele hånden. Da vi kom hjem hoppet vi rett i bassenget, og sugde opp kveldens siste solstråler.


T O R S D A G

Vi chicas (=jentene) hoppet på bussen inn til Benidorm, tok en kikk på skolen hvor jeg gikk, og dro ned på stranda. Den er fullstappet ja, men sanden er verdt det. Lunsjen ble spist på favoritt-tapasbaren, Aki Me Kedo, og deretter crepes med nutella og banan til dessert ♥ Vi så litt i Benidorm på den varmeste tiden; kjøpte joggesko og sminke, før vi dro tilbake på la playa. Etter middag var vi en tur på nattmarkedet, hvor en av de som jobbet der fulgte etter oss i sånn ti meter - han spurte meg om jeg ble på date, hahaha! Nei takk.Fredag og utover kommer i morgen eller på torsdag ♥ TANKER?


Én kommentar

DAY 1. Flyturen til eventyrland ♥ Vi reiste fra gråvær til solskinn.

DAY 2. Klare for bytur, shopping, café og bieberstemning ♥ Selvfølgelig ble det litt turistbilder også.DAY 3. Den store dagen var kommet. Vi hadde kjøpt inn masse mat og tok toget til Telenor Arena klokken åtte om morgenen ♥ Konserten er nok det beste jeg noen gang har opplevd, for Justin var bare helt ubeskrivelig!! Vi satt ute i sola i ti timer og var hjemme igjen etter midnatt. For en opplevelse det var.

 


2 kommentarer

God kveld! Nå er jeg sannsynligvis på danseforestilling, men fikk til å laste opp bildene på gamle pc'en i morgest så da ble det forhåndspublisering ♥ Hva gjør man vel ikke for bloggen? Uansett, påsken min startet egentlig ganske kjipt.. Etter å ha kjørt et kvarter av den åttetimers lange bilturen til hytta, fant jeg ut at jeg hadde glemt mobilen med alle spillelistene jeg hadde forberedt til turen. Dere kan nok tenke dere hvordan det er å kjøre åtte timer i bil uten musikk, bare pappas Johnny Cash og mammas lydbøker? Sier ikke mer, haha. Likevel er det verdt det når man kommer fram, for hytta vår uten dekning, strøm eller vanntilgang er nok det hyggeligste sted på jord ♥ Vi grillet, spilte yatzy, kjørte slalåm, løste kryssord, flettet hår, spiste masse kaker (alt for masse), lagde snømenn og hoppbakke, hoppet i hoppbakken (selv om jeg ikke turte), og leste bøker i solveggen. Hyttelivet er herlig, jeg sier ikke mer ♥ Uheldigvis var jeg i et bilkrasj på påskeaften som skapte et dårlig minne om påskeferien, men jeg fikk en ordentlig tankevekker, prøver å tenke positivt nå, og har kommet langt siden da :-) 

Hva synes du om bildene? Hva liker du mest med påskeferie?


Én kommentar2 kommentarer
hits