Jeg vil ønske alle mine lesere, både nære og fjerne, en helt fantastisk jul! For meg skal denne dagen nytes til det maksimale med familien min, kjæresten, pinnekjøtt, kaker, film og gaver. God jul :) :)


Én kommentar

Hei der ♥ Etter å ha vært syk i nesten en måned var det utrooolig deilig å bli (relativt) frisk til juleferien. De siste dagene har vært veldig innholdsrike, så her kommer en oversikt over hva som har skjedd.

F R E D A G

Vi hadde siste skoledag før jul med julefrokost og gang rundt juletreet. Etter et par timer på skolen, dro jeg og Simen på kafé for å kose oss med nydelige kaker og kaffe. Det var endelig juleferie.

På kvelden lagde kjærestene mozarellafylte kyllingbryst ♥♥ Ahh, sykt stolt, for de ble dødsgode! Vi hadde ordentlig kjærestekveld med film, melkesjokolade-brownies fra Freia og masse godteri.L Ø R D A G

Vi sto opp seint og spiste en god frokost i juleferiestil. Daffelørdag. Simen lærte meg å game, så vi endte opp med å spille et spill jeg ikke husker hva het i maange timer. I 21-tiden drev Simen og duppet av gang på gang, og etter at jeg endelig fikk mast han opp for å se en film endte det med at han holdt seg våken under filmen mens jeg sovnet etter (max) 15 minutter, heh.. :)

S Ø N D A G

Vi dro hjem til meg etter enda en sen morgen for å pynte pepperkakehuset og juletreet. På ettermiddagen dro vi tilbake til Simen igjen i middagsselskap. 


M A N D A G

I dag møttes vi tidlig, eller.. klokken 11, for å ta sol og trene sammen på SATS. Simen var også hos frisøren og klippet seg til jul ♥ I kveld har vi hatt litt alenetid etter en skikkelig kjærestehelg, så selv har jeg krøllet håret og fikset neglene røde til lillejulaften.

Tradisjonen tro blir det grøt med mandel i for hele familien, kjærester, onkler og besteforeldre i morgen. Vi blir nesten 15 stykker her i hus, og det tror jeg blir veldig hyggelig!

Håper du har en fin jul også ♥ Hva er tradisjonene deres på lillejulaften?


2 kommentarer

Hehe, det ble visst et til blogginnlegg om OD, men ikke helt! For i kveld har vi tapaskveld som en aller siste avslutning på OD-året og noen av oss sin til i distriktskomiteen. Bra musikk, nydelig mat, god drikke og herlige mennesker er oppskriften på god stemning. For et år dette har vært.

Denne helgen er jeg også konfransier på ballettforestillingen til danseskolen min, så det er staas. Forhåpentligvis får jeg noen bilder fra det i løpet av de neste dagene!


Ingen kommentarer


Adventstiden er min favoritthøytid - og endelig er den her ♥ På lørdag bråstartet adventen i Casa Bremnes med julekakebakst og julepynt, så første søndag i advent, for nå å fortsette med julekalender i 22 dager til. Tenk da, det er bare 22 dager til julaften! På bildene ser du meg, Simen og mamma in action med kakemenn, kakedamer, kakespøkelser, griser, og mye mer. Endelig er desember her.


Én kommentar
hits