Sist helg var den offisielle avslutningen på OD-året: Alltinget. Alle distriktskomiteene i landet samlet seg i Oslo over helga for å evaluere Operasjon Dagsverk 2014. Vi så på hva som fungerte eller ikke fungerte i år, og hva som bør gjøres annerledes neste år. Likevel var det også satt av tid til gåssipp, sang, dans, og bankett ♥ For min del var Alltinget noe følelsesladet, fordi det også var avslutningen på min tid i distriktskomiteen i Troms. Jeg kommer til å savne møtene og DK-kveldene våre kjempemasse, men jeg skal selvfølgelig bidra til Operasjon Dagsverk ved å jobbe på OD-dagen igjen når jeg er tilbake fra Australia. 


OD-leder 2014, Martin, leser opp dikt og gåssipp

DK-ledere med Håvard fra hovedkomiteen

Debattinnlegg

Tale på banketten

Jakob fra DK-Troms

DK-Troms

Anna fra hovedkomiteen og DK-Troms

Hjemreise via Starbucks

Dette er, på godt og vondt, sannsynligvis det siste blogginnlegget om Operasjon Dagsverk på bloggen. Året i distriktskomiteen har gitt meg veldig mye glede, til tross for utallige timer arbeid, og akkurat det håper jeg har blitt gjenspeilet i bloggen min - selv om den har vært inaktiv og ensidig de siste månedene, heh. Nå som jeg får mer fritid, vil dere nok merke forbedringer ♥


Én kommentar

Hei dere, fine leserne mine ♥ Dette er et innlegg jeg har utsatt i snart to måneder, bare fordi det er unaturlig for meg å eksponere de viktigste tingene i livet mitt for... bloggen, internettet - med andre ord hele verden! Jeg synes det er skremmende å dele kjærlighetslivet mitt her, siden ubehagelige kommentarer ikke lenger bare angår meg, men kjæresten min også. Å dele forholdet vårt på bloggen påvirker oss begge. Det gjør oss sårbare.

Men om tre dager. Ja, om bare tre dager, har jeg vært sammen med denne helt fantastiske gutten i to måneder. Vi har opplevd så mye rart sammen og finner på nye rare ting hver eneste dag, så det er vel på tide at dere får innblikk i forholdet vårt. For på bare én måned og 28 dager har jeg blitt sikker på at vi kan komme oss gjennom bortimot alt ♥ (Æ elske dæ, Simen ♥)


Én kommentar
hits