Hæi bloggæn! En god stund siden sist nå, men ting begynner endelig å bli lysere. Lysere ja, dog fortsatt like travle - om ikke enda travlere. Nå får dere en liten bit av de 400 bildene fra høstseminaret til Operasjon Dagsverk i Oslo i august. Jeg har lånt noen bilder fra Operasjon Dagsverk sin facebook-side, se flere HER.

Alle distriktskomiteene til OD, totalt 100 ungdommer, tilbragte én uke av sommerferien sin på Hadeland folkehøyskole. Der ble vi opplært i foredragsholding, årets prosjekt, Operasjon Dagsverk generelt, verving, arrangering av skolekomité-seminar, og mange andre yOlo distriktskomité-ting. Vi fikk også se årets undervisningsmateriell med blant annet slagordet, "Vi gir allerede nok FAEN". På seminaret ble vi kjent med seks kjempekoselige gjester fra prosjektlandene, Malawi og Etiopia, som fortalte oss om landene og hverdagene deres, i kontrast med våre. Hver dag hørte vi +/- 6 foredrag, og det kan både være kjempespennede eller kjedelig det. Heldigvis hadde vi OD-danser og sang mellom foredragene, og etter timesvis med foredrag fikk vi til gjengjeld konsert med Slutface, bading i innsjøen, rave-party og ODympiske leker.

De beryktede ODympiske lekene gikk ut på at to og to DKer var på lag og hadde kostyme-tema. Vi i Troms og Nordre-Nordland fikk temaet Snøhvit og de syv dvergene. I løpet av uken var vi gjennom konkurranser i fotball, kanonball, og *trommevirvel* rumpeldunk, hahahah!

Uken var vanvittig lærerik og morsom, og jeg ble kjent med masse kuuule folk (det er tross alt OD vi snakker om her, så ordet kult er på et nytt nivå) ♥

Banneret vi lagde for årets kampanje og alle i distrikts- og hovedkomité


Seriøse DK-Troms tar notater


Men har det stort sett alltid gøy


Finale i ODympiske-leker som Troms ikke var med i loLz


Snøhvit og de syv dvergene, meheheh


Gruppebildet til Snøhvit ble innvadert av Pirates of the Caribbean og Avatar


Chille seminarkvelder


På vei til innsjøen for baaading


WhoOp


Fantastiske Cathy fra Malawi forteller om hjemlandet sitt og arbeidet hennes i Young Women Can Do It

Dett var en start på slutten av den dårlige bloggingen min i alle fall, så kanskje blir ting bedre snart!


Én kommentar
hits