Hej hej, allihopa ♥ Jeg er tilbake etter en helg i Stockholm, og må fortsatt bruke Google Translate for å oversette den hilsningen, haha! Helgen har virkelig vært UBESKRIVELIG bra. Jeg og Sanna synes ikke den kunne blitt bedre på noen som helst måte (hmm, kanskje ved å møte bandene liksom). Stockholm var SÅ vakker og konserten var SÅÅ bra!! Nå klarer jeg ikke å slutte å høre på One Direction og 5 Seconds Of Summer, som var oppvarmingsband, men det er vel slik etter alle konserter, eller? 

F R E D A G

Vi reiste sørover på fredag ettermiddag. Alt gikk helt smidig med flyturer, security og flytog, og plutselig var vi i Stockholm City! Vi ankom en familievenns leilighet midt i sentrum til sushi og pizza ♥ DA var vi glade, kan du tro! Det var deilig å legge seg og vite hva vi hadde i vente.
L Ø R D A G

Rise and shine! Det var bare å komme seg opp av senga og ut på shopping. Vi fant noen skatter i shoppingstrøket, var på kafé hvor jeg prøvde after eight latte (whaat, mint og kaffe liksom, men det var godt!), og drakk presset juice og kokosvann på en benk i storbyen. Etter noen timer fikk vi en guidet tur gjennom de trange, trange gatene i Gamla Stan av min familievenn, og så spiste vi lunsj og hvit kakao på Stortorget.

I firetiden gjorde jeg og Sanna oss klare for konserten og tok toget til arenaen. Vi trakk oss litt unna scenen slik at vi hadde plass til å danse og puste, men ettersom vi hadde billetter på det fremste feltet var vi likevel bare 7 meter unna guttene ♥♥ Jeg vil anbefale alle å gjøre som oss om man vil ha en god konsertopplevelse, for den store forskjellen i plass og luft og lille forskjellen i meter gjorde denne konserten såå mye bedre enn JB, selv om vi sto fremst på ståplassene der. 5 Seconds Of Summer varmet opp, og var fantastiske! Jeg er litt småforelsket i trommisen nå, ass. Selvfølgelig var også One Direction dødsbra, men hele konserten føles surrealistisk i ettertid ♥

S Ø N D A G

Vi sov litt lengre på søndag for å hvile ut slitne stemmer, døve ører og vonde føtter, men vi kom oss opp til slutt. Dagen startet på et spisested kalt Mälaren Paviljongen, hvor vi hadde en digg frokost i megadigg vær og selskap. Det var over 20 grader i Stockholm! Etter en lang frokost var det duket for ordentlig shopping, noe som inkluderte American Apparel, Beyond Retro, Topshop, og aloe vera vann med smak av mangooo ♥ Tror jeg bare skal flytte til Stockholm, jeg. Jeg og Sanna dro også innom en matbutikk for å få tak i svensk godteri og flymat. Deretter var det bare å pakke baggene og dra til flyplassen.

Vi hadde utrolig god tid på flyplassen i Stockholm da, så vi tenkte vi bare skulle sette oss og drikke kaffe på Wayne's Coffee. Etter noe som føltes som en relativt kort stund sjekket vi klokken, og spratt opp av stolene! Boarding hadde allerede begynt for 10 minutter siden, hahahah! Vi er utrolige. Resten av reisen gikk helt fint, og brått var jeg og Sanna hjemme til 3 grader og SNØ i Tromsø. Borte bra, hjemme best? Jeg vet nå ikke helt. 
Har du vært i Stockholm eller på konsert? Kom gjerne med tips eller meninger!


7 kommentarer

God kveld, mine kjære ♥ Aldri har en helg passert like raskt som denne! På fredag hadde vi i distriktskomiteen til OD en gathering med dans og sang og snacks. I går var jeg på jobb med min favorittmedarbeider Sigrid, før jeg dro rett til Sanna for avskjedsfesten hennes fordi hun reiser til Argentina på utveksling. Det var en utrolig fin kveld med morsomme mennesker og masse god tapas. Noen ting fra den kvelden (for eksempel at jeg, Tara og Edvard låste oss ute på taket med et uhell, HAHA) kommer jeg aldri til å glemme ♥ Jeg overnattet hos Tara sammen med Ina til i dag - og for en overnatting! Siden hun kun hadde tørt brød lagde vi arme riddere til frokost, deretter handlet vi inn til å bake noen sinnsyke kvadruppel-sjokolade-cookies til lunsj. De var som sagt sinnsyke, punktum. Det har vært en ubeskrivelig fin helg, og jeg tror og håper at det kommer flere slike fremover. Dessverre har jeg kun bilder fra avskjedsfesten til Sanna.Hvordan var din helg?


8 kommentarer
hits