Tenk, om tre måneder begynner jeg på en ny skole, med nye regler, nye folk og nye lærere. Det er faktisk en ganske skummel tanke. Alt er helt nytt. Likevel, så har vi jo vært gjennom det samme en gang før; da vi begynte på ungdomsskolen. Jeg glemmer ikke hvor redd vi var for 10. klassingene, og nå er vi i posisjonen selv. Tiden går så utrolig fort. Akkurat nå vil jeg bare gå ungdomsskolen om igjen, på samme skole, med samme regler, samme folk og samme lærere. Det nye er så skummelt. Men ungdomsskolen er passert, og det er på tide å ta det neste steget. Steget som kan avgjøre livene våre, selvfølgelig er det skummelt. Dette var litt tankespinn fra hodet mitt den siste tiden. Her kommer bildene fra vitnemålsutdelingen i går ♥Alltid i hjertet mitt ♥ 


Ingen kommentarer

Hei igjen! Først vil jeg bare si tuusen takk for nesten 200 lesere i går, det betyr masse ♥ I øyeblikket er jeg sannsynligvis på jobb, men har forhåndskrevet et par innlegg. Blir nok på jobb til sent i kveld siden det er Midnight Sun Marathon i byen, og Kaffebønna har langåpent! Kom innom for fersk kaffe og bakevarer.


Bildene er fra vår tonetters telttur. Vi hadde det så fantastisk at den ikke kan beskrives med ord! Første natten var bare vi i 10. klasse der og da ble det kos, grilling, matlaging og spill. Flesteparten hadde laget sine egne matgrupper, og gruppen min ordnet i stand kyllinggryte til kvelds og pannekaker til lunsj dagen etterpå, foodgasm ♥ Etter lunsj var det bading (med hårvask - snakk om å være friluftsmennesker) og opplading etter lite søvn, før resten av klassen og lærerne også kom utover. Igjen ble det lek, bildetaging, bålsang og bading gjennom heele natten før turen gikk hjem igjen. For en utrolig tur.

Hva synes du om bildene?


Én kommentar
hits