Hola chicas! Nå smiler sola, livet OG JEG. Vi ankom Spania i natt, og i dag har Jeg og Vale tatt en joggetur til et fyrtårn, spist frokost på fransk bakeri, kjøpt raybans og er nå trygt ankommet stranda. Livet er himmelsk! Sorry, men jeg måtte bare si det :) :) Vi blogges når jeg er hjemme igjen!

Lengter du etter varmere strøk?


2 kommentarer

Heihei, mine fine! I dag har vært en kjempelang dag, så nå er første gang er hjemme på 13 timer. Jeg var på jobb fram til klokken 18, før jeg såå tok bussen direkte til Elevorganisasjonen sin bankett hvor vi i ODs distriktskomite måtte hjelpe til med mat og diverse.

Nå skal jeg skrive en reklameanalyse - ja, jeg vet at klokken er 00.06. Men i morgen må jeg pugge fire kapitler geografi til en prøve, ooog pakke kofferten klar for Spania på mandag!!! Ord kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til sol og strandliv, men først må jeg gjennomføre prøven


Én kommentar

Plutselig er påskeuka forbi og turen går tilbake til Tromsø, skole og hverdag. Jeg har vært på hytta, som er en 8-timers tur herfra i bil, siden tirsdag. Det har vært ganske kjipt vær, men påske blir det uansett med quiz, bøker, bingo og påskekrim ♥ Jeg var bare på en skitur, men i tillegg var vi en dag i slalåmbakken. For meg er påskeferie å gå i pysjen hele dagen, lese bøker og spise godt. Altså var denne påskeferien helt toppers!

Dette var ukens outfit, hehe! Håper alle er trygt hjemme nå ♥

Hva har du gjort i påsken?


Én kommentar

Hallo igjen! Til lunsj kom noen av jentene i klassen for å spare meg for kalorier ved å spise av godteriet mitt, hehe ♥ Vi så en helt grei film som heter "Straight A's", men mest tid gikk til prat, så vi fikk ikke med oss kjempemye av filmen. Nå oppdaterer jeg spillelistene mine slik at de er klare for den åttetimers lange bilturen vi har til hytta på tirsdag. Jeg skal også forhåndsskrive noen blogginnlegg til dere, så det blogges litt før jeg kommer hjem fra påskeferie igjen neste mandag. Det største prosjektet i dag blir likevel å rydde gjennom klesskapet. Jeg frykter at jeg ikke er ferdig før vi skal reise! Her er noen bilder fra dagens godterilunsj og noen vakre, sminkefrie jenter som er litt hyperaktive ♥

Hva er dine planer for påskeferien?


3 kommentarer

ÅNEI. Hahaha - at det er mulig! I morges våknet jeg klokken 8, motivert for trening på Sats. Jeg hadde en relativt bra start på dagen.

Etter treningsøkten tok jeg meg en dusj og satt litt i bastuen, før jeg vandret ut til skapet mitt igjen. Jeg fant det, og det var låst! Jeg bruker aldri å sette låsen på skapet når jeg går i dusjen jo. Der jeg sto i håndduken trodde jeg at jeg var dagens heldigste da jeg så en ansatt som moppet gulvet! "Jeg låste inne nøkkelen min da jeg gikk i dusjen, kan du knekke låsen?" Spurte jeg pent. Damen var veldig hjelsom, hentet tangen og knakk opp låsen. Dagen var reddet. Eller ikke. Det var feil skap. Jeg sjekket neste rekke med skap, og på samme plass, bare en rekke bortenfor, var skapet mitt - ulåst!

De som jobbet på Sats var heldigvis kjempevennlige, låste skapet til den uheldige med en av deres låser, og sa til meg at dette hendte flere ganger i uken. Men likevel - at det er mulig!


2 kommentarer

Jeg er sikker på at jeg har vunnet verdens største påskeegg. Det er faktisk så stort at det ikke er et påskeegg, men en hel kasse med godteri, haha! I går satt jeg å pugget til naturfagsprøven vi hadde i dag, og da var jeg sikker på at dette var tidenes kjipeste uke. Det er ikke så rart, for vi har hatt to innleveringer, engelsktentamen og naturfagsprøve på én uke. UANSETT, jeg ble så lei av å lese at jeg heller gikk på facebook, hvor jeg blant annet meldte meg på en påskekonkurranse - eller syv, hehe ♥ Såå i matpausen i dag, rett før naturfagsprøven, ringte de fra Nerstranda og sa at jeg, av 22 000 mennesker, vant påskeegget som regnes som Tromsøs største!! Jeg kunne ikke tro det da, og jeg tror det ennå ikke. Deretter ringte avisa for å prate med meg og nå baller det på seg på sosiale medier. MEN VET DERE HVA? Med dagens 'kjendistilværelse' har jeg til og med fått 'hate' av småjenter på instagram!! Jeg holdt på å falle av stolen av latter - at det er mulig? Jeg vet i alle fall å glede meg over andres flaks, for det er akkurat det dette var; ren flaks! Jeg vil si tusen takk til Nerstranda som holdt konkurransen og ga meg en fantastisk slutt på en ellers kjip uke ♥ Godteriet veier forresten totalt 7,7kilo, så da forstår dere kanskje hvorfor jeg måtte ha med meg to venninner å hente det! FORTSATT I SJOKK, JEG.

Trykk HER for å lese min nyhetssak og HER for å lese om konkurransen.

I ettermiddag har jeg vært på zumba sammen med Cecilie ♥ Jeg elsker de timene. Nå skal jeg begynne å redigere en film som vi lager i norsken, og senere skal jeg, Valentina og Stine se Frozen og spise godteri. Håper dere har en like fin start på påskeferien som jeg har!


Én kommentar

Hei! Er dere klare for en ny uke? Det er ikke jeg, for denne uken har jeg engelsktentamen, naturfagsprøve, matteinnlevering OG samfunnsfaginnlevering. Den første i morgen og de tre siste på fredag! Men fy flate, klokken 23.59 på fredag skal det jammen være velfortjent med påskeferie. Som jeg sa på lørdag, var det bryllupsfest for foreldrene mines 30-år i ekteskap. Jeg tok ikke kjempemange bilder, men tenkte jeg skulle vise dere noen i alle fall. På formiddagen var vi i kirka, og så festet vi til klokken 4 på natta etter masse god mat, kaker, musikk og taler ♥

Hva synes du om bildene? Er foreldrene dine gift? 


Ingen kommentarer

Det må ha vært umulig å ikke få med seg at jeg har bursdag i dag, så mye som jeg har blogget om feiringer, men nå er altså dagen her og den kommer fortsatt som et sjokk på meg! Bare ett år til jeg er 18 jo. Jeg har hatt en superfin dag med masse herlige hilsener, gaver, kaker og klemmer ♥ På skolen fikk jeg bursdagssang, og på distriktskomite-møtet til OD hadde lederen med kake! Jeg kan gjerne ha bursdag hver dag altså. Det var polaroidkameraet som ble med meg rundt i dag, så her er et par bilder til dere. Nå skal jeg på charlottenlund for å ake med Sanna og Tara! Tror det blir en kjempefin avslutning på dagen, jeg.

Når har du bursdag? Forresten: NEI, dette er ikke en aprilsnarr slik som læreren min tenkte!


3 kommentarer
hits