I går kveld feiret hele familien bursdagen min med å lage sushi. Vi lagde og lagde i den tro at vi hadde alt for lite, og så endte vi opp med 40 biter til overs da alle var stappmette! Litt av en innsats da, om dere ser alle de åtte fatene på bordet. Viktigst av alt: det var dødsgodt! Jeg fikk også bursdagsgaven fra brødrene mine og kjærestene deres ♥ Et polaroidkamera! I rosa! Jeg elsker det allerede, jeg. Det har ennå ikke gått opp for meg at jeg er 17 i morgen.

Hva synes du om sushi? Og det nydelige rosa kameraet mitt?


2 kommentarer

I år feiret jeg 17-årsdagen min (som er om 8 dager) med å nyte min siste bursdag som barn ♥ Jeg inviterte verdens beste jenter til tacoboller, gele og kake, godterifisking, singstar, twister, airhockey og stolleken! Det var dødsgøy. Vi kledde oss i rosa barnslige klær, hørte på gamle sanger, og nøt å gjøre ting som er blitt mindre sosialt akseptable i løpet av årene. Ingen klarte å sette halen på riktig plass på grisen, haha! Som bursdagsbarn med 6-årskrona mi, hadde i alle fall jeg en helt fantastisk kveld ♥ Utrolig nok klarte vi å glemme å tenne kakelysene før halve kaka var spist og gjestene dratt, men da tente Valentina på og sang for meg - det var snilt!


hello kittyyy

armcandies

klar for godtefisking

airhockey

singstar

setter hale på grisen

stolleken

kakelys

♥♥♥
Gøy tema, eller hva? Om ett år blir det festing på byen, hehe


Ingen kommentarer

GOD LØRDAG! Jeg og Valentina har hatt en utrolig fin dag med hundesledetur, valpekos og god lunsj på Villmarkssenteret. Jeg fikk meg til og med noen kyss (korr: slikk). Det var fullt av fasinerte turister og energiske latinos med smittende glede som gjorde opplevelsen helt toppers. Tror jeg må finne arbeid innenfor turistbransjen når den tid kommer. Tilbake til poenget; det har vært en strålende lørdag til nå og jeg håper dere kan si det samme om deres ♥ Det blir MGP-kveld senere. Nå skal jeg slappe av!
Ville ta de med oss hjem - hjerteknust

Ser det ikke gøy ut? Har du kjørt hundeslede før?


Ingen kommentarer

Halloo! I går kveld var jeg hos Cecilie og hadde kosekveld. Vi spiste snacks og kvikklunsj-sjokolade (♥Ingenting bedre), mens vi så norske talenter og skravlet og lo i ett! I tillegg mimret vi om ungdomsskolen og så på bilder fra da livene våre var på sitt beste. Det er så mye å snakke om når man ikke lengre ser hverandre hver eneste dag. Heldigvis gjør det de sjeldne gangene vi møtes helt fantastiske.

Nå skal jeg på Villmarkssenteret å kjøre hundeslede igjen. Dere husker jeg skrev om det i innlegget om mitt livs største opplevelser? Jeg gleder meg så! Men aller først får dere se bildene av meg og Cecilie ♥

Eg drøymer om ei tid så vidunderleg. Forslag til hva jeg kan gjøre i helga?


Ingen kommentarer

De siste dagene har jeg tilbragt hos farmor og farfar på (become) fat camp. Det er godteri på bordet til en hver tid og vi spiser alle mulige kaker og godsaker! Sett bort i fra dette har jeg fått meg en ny hobby, kaloribrenneren strikking. Etter litt kursing med strikkemaskinen, farmor, startet jeg mitt første prosjekt: Skappelgenseren!

Noen med lignende besteforeldre?


5 kommentarer

God kveld, alle mine ♥ Etter jeg kom hjem fra overnatting har jeg brukt tiden på å redigere en film vi lager i naturfagen, og nå jeg er endelig ferdig! I går kveld lagde jeg og de andre jentene kyllinggryte til middag, men vi har nok spist mer godteri enn middag totalt woops. Vi pratet og lo, spiste sjokoladefondue og masse godis, og så komedieklassikeren "She's the man". Den faller i alle fall i smak hos meg hver gang. Til frokost lagde vi vafler, og hørte på Justin Bieber sin musikk for å feire hans 20årsdag! Jeg fikk faktisk tilbake bieberfeveren litt av sangene fra det første albumet og minner fra konserten, savn ♥ Etter frokost (kl. 15) var planen å dra på sats, men da var vi så mette at ingen følte for det. Jeg har aldri sett så mye godteri på en overnatting som den jeg akkurat kom fra! Det var kjempekoselig.
♥♥♥ de beste


Ingen kommentarer
hits