Oh my god you guys. Nå blogger jeg fra min nye iPhone 5!!! Jeg ble så irritert av den knuste baksiden, vibreringen som ikke fungerte og det ødelagte kameraet på min 4s, at jeg bare måtte ta saken i egne hender. Det finnes et eget nivå av lykke for gleden jeg følte da denne vibrerte, haha! Nå skal jeg ha sleepover sammen med tre av jentene i klassen ute på landet et sted (Hehe Hedda ♥), så dere får sikkert bilder i morgen. Ellers er jeg såå klar for vinterferie etter to prøver og en franskpresentasjon denne uken. SÅ GLAD!

Fra det fantastiske selfie-kameraet. Se så klart det er! Jeg kan ikke tro det.

Har du vinterferie nå?


2 kommentarer

Det var utrolig hyggelig med klassekveld i går! Vi var som sagt på kino og så Død Snø 2, for deretter å spise pizza på Yonas. Filmen var virkelig en positiv overraskelse, og var i min mening mye bedre enn 1eren, som jeg også digget. Til pizzaen var det masse latter og god stemning. Jeg hadde en super kveld!

Håper du også hadde en fin start på helgen!


Ingen kommentarer

Hei og hade! Nå drar jeg på jobb ♥ Har et forhåndsskrevet innlegg til dere i løpet av dagen, så følg med.Ingen kommentarer

I dag er en fin dag! Føler meg mye bedre etter å ha vært sosial i hele dag. I fritimen dro jeg, Hedda og Ingrid på Aunegården for å drikke hvit mocca - hvit sjokolade er så sykt godt! Etterpå lo jeg meg nesten i hjel i mattetimen sammen med Sara, selv om vi er ferdige først nå er jeg i strålende humør. Om en time skal jeg på zumba, før klassen min skal på kino å se død snø 2 og deretter spise pizza! Det blir veldig hyggelig, og forhåpentligvis får jeg noen bilder til dere :)

Håper dere får en fin fredag! Hva er dine planer?


Én kommentar

Hallo! Nå ligger jeg å gjør det samme som jeg har gjort i hele dag: NADA. Jeg hater å være syk fordi jeg ikke får noe effektivt ut av det, om man ser bort i fra å drikke te og å se på TV-shop. Jaja, jeg skal nok komme meg på skolen i morgen! Heldigvis har jeg en god bok og yogi-te med søte beskjeder på til å holde meg med selskap. I would never leave you behind :)

Hva gjør du når du er syk?


Én kommentar

WOW, kul overskrift eller hva? Jeg er så kreatiiiv. Nå har jeg akkurat kommer hjem fra middagsdate med Sanna og Johanne (klokken er 01.00), og vi lagde DEN beste middagen i hele verden. Jeg har faktisk lagt ut oppskrift til den på bloggen før - HER! Vi var visst ikke like flinke som mamma å lage denne retten, for vi tror kyllingen var litt rå, men pytt, det smakte jo godt. Vi lo og pratet og rullet på gulvet - bokstavelig talt, jeg prøvde å få Johanne med på bloggbilde. Det var utrolig godt å bare være med de to jentene igjen ♥ Føles som år siden sist. 


Lveu pls dnt hte me ♥ Hva har dere gjort i helgen? Noe gøy på valentines?


Ingen kommentarer

..vil æ vise dæ fram for hele verden

Ingen kjenne mæ bedre enn du. Gratulerer så masse med morsdagen, mami!


Ingen kommentarer

Hei dere! Endelig helg eller hva? Ikke for meg. Har en naturfagsprøve i tre kapitler på mandag, så her i hus finnes ikke helg. Verst av alt er at det er tre heelt ulike kapitler, så man må jo kunne all basisen i tillegg til det kompliserte. Fortell meg, hvem plasserer universet, ernæring og kjemi på en prøve? Hahah, jaja! Jeg bakte en dødsgod Red Velvet kake i forbindelse med morsdagen, så den gjør dagen utholdbar :-) Håper dere har en bedre lørdag enn meg!

Vil dere ha oppskriften jeg brukte? Og, har dere noen puggetips?


2 kommentarer
hits