Hallo og god natt! Her er dagens antrekk, egentlig gårdagens ettersom jeg blogger klokken halv ett om natten, hehe. Challengen begynner å nærme seg slutten, men jeg er i den tro at jeg vil bli mye bedre på hverdagsblogging når den er unnagjort. Apropos det, dagen har vært travel, men full av morsomme ting. Jeg var ferdig på skolen klokken fire, men klassen hadde to og en halv time fri midt på dagen, så noen av oss jentene dro til Ragna for å lage smoothie og se film. Grei lunsj det! Etter skolen dro jeg til kulturhuset sammen med danseklassen for å se Bolshoi balletten sin generalprøve. Billettene ble solgt ut på bare 7 minutter, men vi var så heldige å få se generalprøven deres - det var HELT fantastisk. Jeg er fremdeles i sjokk. Derfra dro jeg til Cecilie for å lage tikka masala med henne, Ingrid og Jakob ♥ Det er altså første gang jeg er hjemme siden i morges!Topp: Vintage, Florida / Cardi: Gina Tricot / Skjørt: H&M / Smykke: Oliver Bonas / Klokke: Daniel Wellington


3 kommentarer

Jeg har ikke veldig bestemte meninger angående gutter, men for meg betyr det indre mye mer enn utsiden. I motsetning til de fleste andre jenter har jeg faktisk et dårlig inntrykk av dødskjekke gutter med six-pack. Naturligvis synes jeg de ser bra ut, men det er kanskje den typen gutter jeg har minst interesse for å involvere meg selv med. Dette på grunn av at noen har så mye selvsikkerhet at de blir cocky, tror de kan få hvem som helst, og behandler jenter som dritt. Men igjen, det er bare mitt inntrykk.

Til å begynne med, så er jeg drittlei av gutter som bare følger gjengen og ikke tør å ha sine egne meninger. De må da ha nok respekt for seg selv til å tørre å stå opp for seg selv og for meg. Det er viktig at han virkelig er til å stole på, og hvordan kan man stole på en som skjemmer seg over deg eller ikke tør å vise at han bryr seg.

Han må respektere meg og ikke gi opp på oss av den minste uenighet. Som følge av å tørre å stå opp for sine egne meninger er det lett å komme i diskusjoner, men det trenger ikke å være negativt det. I et forhold er det viktig å kunne være uenige eller krangle uten å bli redd for å miste hverandre, for i fremtiden er det mye større ting som venter enn feks hva man skal gjøre på valentinsdagen eller hvilken politisk mening man har. Å respektere at man har ulike meninger er alt, man er tross alt helt ulike personer.

I drømmegutten ser jeg etter en jeg kan snakke med om absolutt alt, men som vil holde mine hemmeligheter, og det som skjer mellom oss, til seg selv. Å ikke bare være kjærester, men bestevenner også. Vi må kunne være 100% ærlige mot hverandre, si ifra til hverandre om noe ikke er greit og å prate det ut i stedet for å bære på det innvendig. Jeg må kunne være meg selv fullt ut og vite at jeg likevel blir elsket. Til sist er det et stort pluss om han er like glad i reiser, eventyr og det å være spontan, som meg ♥


Enig eller uenig?


Ingen kommentarer

Heihei! Endelig et vanlig blogginnlegg igjen, eller hva? Har faktisk ikke hverdagsblogget siden 2013 og jeg beklager for det, for jeg har faktisk gjordt masse gøy. Jeg har gått på skøyter, vært på filmfestival, bakt solboller ++, men jeg har vært elendig å ta bilder, og da føler jeg innleggene blir så kjipe og meningsløse. I tillegg har jeg vært veldig innstilt på å bli ferdig med 30 challenges, siden jeg ikke takler å gi opp på noe jeg bestemmer meg for! Skal prøve å bli bedre på hverdagsblogging ♥

I dag har jeg vært på skitur med Pauline ♥ Vi hadde med kakao, så vi gikk en ordentlig kosetur med kakao og masse småprat. Som jeg har savnet å finne på noe med den jenta! Da jeg kom hjem satte jeg en til solbolle-deig, slik at Valentina som kom tilbake fra Bergen i dag også fikk smake ekte solboller. Jeg kan ikke beskrive hvor mye bedre de hjemmelagde smaker enn de fra butikken! Snart drar jeg og Valentina for å se Boktyven på kino. Det er favorittboken hennes, så vi får håpe filmen ikke skuffer. I kveld skal hele familien samles for å spise tapas og karamellpudding - det skal bli koselig! Skulle egentlig få tid til å pugge til matteprøve i dag, men noe må vel ofres for bloggleserne, hehe!
Hva har du gjort i dag? Liker du å gå på ski?


Én kommentarHallo, jenter (og gutter - selv om jeg tror dagens challenge blir lite spennede for dere) ♥ I dag har jeg fått hjelp av flinke flinke Oda til å gi dere en "Eye makeup tutorial", siden jeg har lite (korriger: ingen) peiling på øyenskygge selv. Tidligere har jeg kun laget videoer, så si gjerne hva dere synes om denne typen tutorial i kommentarfeltet. I dag er det Oda som står for både sminke, tekst og bilder til tutorialen. Håper dere liker den!Legg primer på øyelokket. For at øyenskyggen skal holde hele kvelden må primeren legges på de tørrere plassene rundt øyet, for eksempel i øyenkroken, som er tørrere en midten av lokket som kan være litt oljete. Har du en primer som trekker til seg olje er det lurt å legge den over hele lokket.

Legg en cream eyeshadow på hele øyelokket. Denne legges i et tynt lag. Den hjelper resten av øyenskyggen å sitte på og gir mindre "dryss" rundt øyet ellers siden øyenskyggen fester seg.

Highlight øyenbrynsbenet. Legg highligter eller lys øyenskygge under øyenbrynene for en løftende effekt. Dette trikset åpner blikket og passer alle looks, bare ikke legg for mye.


Legg 1 i "the outer corner" som en >
. Begynn ved å dra en linje som fortsetter opp fra den ytterste øyekroken. Når den når globallinjen, følger den globallinjen til midten av øyelokket. 

Fyll inn > med en blanding av 2 og 3. Bruk mest av 2, for å få en champagne lignende farge. Dette gir en komplett trekant som dekker halve øyelokket med forskjellige fargeskalaer. Det gir også en mykere overgang til neste steg.

Legg 2 på den innerste halvdelen av lokket og i øyekroken. Den lyse fargen åpner blikket.

Legg skygger under øyet som gradvis blir mørkere mot ytterkanten. Legg 2 fra øyekroken og litt utover på undersiden av øyet, fortsett langs midten med 3 dominerende, før 1 så følger ytterkanten av vannlinjen og møter > fra tidligere. Blend fargene godt sammen slik at de går i ett og ikke virker harde.Påfør eyeliner for "cat eyes". Følg vippekanten med eyelineren slik at du får en tynn, jevn og lang linje. Vær forsiktig slik at linjen ikke blir for tykk og at arbeidet med øyenskyggen ikke blir bortkastet av at den sorte eyelineren dominerer looken. Den gir maskaraen fylde langs vippekanten, og fungerer som en forlengelse av øyet som rammer inn øyenskyggen.


Legg maskara og øyenbrynsfarge som siste finish. Dette trenger nok ingen forklaring, men vær forsiktig med maskaraen så du ikke flekker til øyenskyggen! Et tips til deg som har problemer med at maskaraen drysser; ikke legg maskara på undervippene. Dette fungerer forskjellig fra person til person, men kan ofte gi et opplagt uttrykk som ikke stenger øynene inne. Champagne- og jordtonene gjør looken naturlig, samtidig som shimmeret og en winged eyeliner gir det lille ekstra. Looken er derfor anvendelig, men spennende! ♥ Hva synes du om denne typen makeup tutorial? Liker du looken? Når ville du brukt den? ♥


6 kommentarer

Det er få ting som gjør meg veldig irritert. Selvfølgelig blir jeg oppgitt om noen smatter eller blåser tyggisbobler konstant, men da gir jeg en simpel og ærlig beskjed om at det er noe personen må bli obs på, siden det både kan irritere meg og andre. Likevel skal jeg fortelle dere om de få tingene som gjør meg meget irritert, og som jeg har null problem med å be folk slutte med om jeg må.

At noen klager over at de er "feit", men ikke gjør noe med det. De fortsetter å gumle på potetgullet sitt, mens de forventer at du skal si "Nei! Du er ikke feit, det er jeg som er det" slik at diskusjonen og komplimentene kan fortsette i det uendelige. Helt meningsløst.

At noen synes at røyking og snusing er kult. I min mening blir det ikke mindre fristende å kysse en gutt, enn om han har tobakk i kjeften. For ikke å nevne hvor dumt det ser ut. Ta heller restylane om du vil ha fyldigere lepper.

At noen er så oppmerksomhetssyke at de alltid gjør noe stort ut av uviktig småtteri. Jeg bryr meg da ikke om du har glemt leppestiften hjemme, eller om at du fikk skiiikkelig vondt i armen da noen var borti deg da de gikk forbi. Jeg takler rett og slett ikke å være sammen med slike mennesker.

At noen er på mobilen, mens man prøver å fortelle noe. Ingen ord kan beskrive slik irritasjonen. Kanskje hører du, men jeg trenger blikket ditt også.

At noen sier "hei" til de du er sammen med og ikke til deg, selv om de ikke kjenner deg. Det kalles høflighet. Jeg sier ikke mer.

At noen argumenterer usaklig. Det er plutselig meningsløst å diskutere, for vedkommende registrerer ikke en gang at han taper - noe som gjør det umulig å vinne. Og ikke kom her og si at en diskusjon ikke er en konkurranse, for du vet at du lyger.
ENIG eller UENIG? Noe å legge til?


Ingen kommentarer


Julaften, 2013


Ingen kommentarer


Sminkekoster er essensielt i sminkemappa, men kan ofte føles som unødvendige kjøp ettersom de er så dyre. Denne kosten derimot, er ELSK ♥ Jeg har brukt den til pudder, blush og bronzing, og fungerer like bra til alt. Den er veldig tett, så gir god dekke. Det eneste negative er at ELF ikke bruker veldig godt lim på kostene sine, så jeg limte skaftet på igjen selv da det løsnet, men hva skal man egentlig forvente til en kost som koster 34kr? Den er bedre enn mange andre koster til mye høyere pris.

Denne bronzeren er så god! Med en brunfarge uten skimmer eller antydninger til oransje, ser det ut som man har ekte solglød fra syden. Den er veldig pigmentert, så tar lang tid å bruke opp. Absolutt den beste bronzeren jeg har prøvd, og det bare til en pris på 199kr. 


Fratboy er veldig ulik Bahama Mama med tanke på at den ikke er like sterk i fargen, men det gjør meg ingenting siden det er en blush. Den gir en veldig naturlig rosafarge i kinnene, som trengs etter dekkende pudder eller foundation slik at man ikke ser ut som et spøkelse. Fargen er litt "peachy" og sommerlig, og det er pga den naturlige fargen jeg liker denne blushen så godt! På toppen av alt har den det klassiske kule The Balm-designet ♥


Dette må være verdens beste pudder for oss med mer kviser enn gjennomsnittet! Selv om det er ganske dyrt, er dekket man får av dette pudderet verdt prisen. Jeg har ikke behov for concealer under, men trenger litt bronzer og blush over siden det gode dekket gjør ansiktet nærmest ensfarget hehe! Man må kjøpe boksen (inkl. svamp) og refill-pudderet hver for seg, og utgjør en pris på omtrent 500kr første gang. Deretter trenger du naturligvis bare kjøpe refillene som koster ca. 300kr.


Røde lepper er nok min favoritt, og dermed er dette trolig leppestiften jeg bruker mest! Den holder seg på lenge, og man må spise for at den skal gå av, selv om det også da sitter mye farge igjen. Jeg elsker Chanel sitt klassiske design, men prisen på ca 300kr gjør at jeg er redd for å glemme eller miste den!

♥ Noe du har lyst på selv? Noen anbefalinger til meg? ♥


2 kommentarer


H&M, 69 kroner


4 kommentarer

Livet er en berg-og-dal-bane, hvor dager kan veksle fra å føle for å hoppe på skyer til å drukne i senga. Det er mange utfordringer å møte, og de virker triste og tunge der og da, men egentlig tror jeg de er der av en grunn. Den beste lykken jeg vet om er mestringsfølelsen. Følelsen man får når man har klart noe man har jobbet hardt for, gjort noe man frykter, eller kommet seg gjennom en tid man tenkte var umulig å komme seg helskinnet gjennom. Jeg tror utfordringer finnes for å mestres, og for at man skal føle seg svak slik at man kommer enda sterkere ut av dem. For hvordan skal man føle lykke om det ikke finnes sorg?

Enig?


Ingen kommentarer

Nyttårsaften 2013 var den mest innholdsrike noensinne, for min del ♥ Vanligvis ligger jeg bare å sløver fram til vi skal på middag, men i går var det bare å komme seg opp av sengen. Jeg dro en liten tur på kjøpesenteret da det åpnet klokken 10, for å hente noen bilder jeg bestilte. Deretter var det bare å sparke hjem igjen, for å gjøre seg klar til skitur til bak-olsen (veldig liten slalåmbakke) hvor det var bålgrilling og akekonkurranser. Vel hjemme igjen satte jeg i gang med å stelle meg til kveldens begivenheterspiste: Familien spiste nydelig kalkun og desserter hos onkel og tante, før jeg dro til Ragna og møtte flere av jentene! Vi snacket og hygget oss sammen, for deretter å fyre stjerneskudd og grisehyl, og se fjellfyrverkeriet sammen ♥ Det var en veldig fin kveld.

Hadde du det fint i går? Hva synes du om bildene?


3 kommentarer


HÅPER ALLE HAR EN FIN NYTTÅRSAFTEN!

Whatcha think?


Ingen kommentarer
hits