Heihå! Nå er jeg i Sydney, Australia hvor jeg skal bo i ett år. I den anledning har jeg laget meg en ny blogg i samarbeid med Wordpress.com. Dere finner den på Strayalife.com og kan like facebook siden dens HER.

Jeg blir kanskje å blogge litt om ting som angår mote og sminke på denne bloggen i år, men alt jeg opplever i Sydney vil postes på den andre bloggen dessverre.

Tusen takk for alle dere som har fulgt meg til nå! Jeg vil ikke slette denne bloggen, i hvert fall ikke på en stund ❤


Ingen kommentarer

God kveld, mine kjære ♥ Aldri har en helg passert like raskt som denne! På fredag hadde vi i distriktskomiteen til OD en gathering med dans og sang og snacks. I går var jeg på jobb med min favorittmedarbeider Sigrid, før jeg dro rett til Sanna for avskjedsfesten hennes fordi hun reiser til Argentina på utveksling. Det var en utrolig fin kveld med morsomme mennesker og masse god tapas. Noen ting fra den kvelden (for eksempel at jeg, Tara og Edvard låste oss ute på taket med et uhell, HAHA) kommer jeg aldri til å glemme ♥ Jeg overnattet hos Tara sammen med Ina til i dag - og for en overnatting! Siden hun kun hadde tørt brød lagde vi arme riddere til frokost, deretter handlet vi inn til å bake noen sinnsyke kvadruppel-sjokolade-cookies til lunsj. De var som sagt sinnsyke, punktum. Det har vært en ubeskrivelig fin helg, og jeg tror og håper at det kommer flere slike fremover. Dessverre har jeg kun bilder fra avskjedsfesten til Sanna.Hvordan var din helg?


8 kommentarer

Hei! Er dere klare for en ny uke? Det er ikke jeg, for denne uken har jeg engelsktentamen, naturfagsprøve, matteinnlevering OG samfunnsfaginnlevering. Den første i morgen og de tre siste på fredag! Men fy flate, klokken 23.59 på fredag skal det jammen være velfortjent med påskeferie. Som jeg sa på lørdag, var det bryllupsfest for foreldrene mines 30-år i ekteskap. Jeg tok ikke kjempemange bilder, men tenkte jeg skulle vise dere noen i alle fall. På formiddagen var vi i kirka, og så festet vi til klokken 4 på natta etter masse god mat, kaker, musikk og taler ♥

Hva synes du om bildene? Er foreldrene dine gift? 


Ingen kommentarer

God 1. juledag ♥ Ble julaften så bra som du håpte på? Det ble den hvert fall for meg! Den beste julen jeg kan tenke meg er at hele familien er samlet og glade, at det snør og julemusikken er på, og at alle sine juleønsker blir oppfylt. For ikke å glemme det viktigste punktet; å spise masse og å spise godt! Jeg hadde en vidunderlig julaften. Her er et bildedryss fra lille julaften og gårdagen. God jul og nyt ferien videre ♥
Mexicanske Valentina er ikke fullt så mexicansk lengre :)

Hvordan var din julaften?


Ingen kommentarer

Tenk, om tre måneder begynner jeg på en ny skole, med nye regler, nye folk og nye lærere. Det er faktisk en ganske skummel tanke. Alt er helt nytt. Likevel, så har vi jo vært gjennom det samme en gang før; da vi begynte på ungdomsskolen. Jeg glemmer ikke hvor redd vi var for 10. klassingene, og nå er vi i posisjonen selv. Tiden går så utrolig fort. Akkurat nå vil jeg bare gå ungdomsskolen om igjen, på samme skole, med samme regler, samme folk og samme lærere. Det nye er så skummelt. Men ungdomsskolen er passert, og det er på tide å ta det neste steget. Steget som kan avgjøre livene våre, selvfølgelig er det skummelt. Dette var litt tankespinn fra hodet mitt den siste tiden. Her kommer bildene fra vitnemålsutdelingen i går ♥Alltid i hjertet mitt ♥ 


Ingen kommentarer

Hei igjen! Først vil jeg bare si tuusen takk for nesten 200 lesere i går, det betyr masse ♥ I øyeblikket er jeg sannsynligvis på jobb, men har forhåndskrevet et par innlegg. Blir nok på jobb til sent i kveld siden det er Midnight Sun Marathon i byen, og Kaffebønna har langåpent! Kom innom for fersk kaffe og bakevarer.


Bildene er fra vår tonetters telttur. Vi hadde det så fantastisk at den ikke kan beskrives med ord! Første natten var bare vi i 10. klasse der og da ble det kos, grilling, matlaging og spill. Flesteparten hadde laget sine egne matgrupper, og gruppen min ordnet i stand kyllinggryte til kvelds og pannekaker til lunsj dagen etterpå, foodgasm ♥ Etter lunsj var det bading (med hårvask - snakk om å være friluftsmennesker) og opplading etter lite søvn, før resten av klassen og lærerne også kom utover. Igjen ble det lek, bildetaging, bålsang og bading gjennom heele natten før turen gikk hjem igjen. For en utrolig tur.

Hva synes du om bildene?


Én kommentar
hits