"Hæææ?!" Det var reaksjonen min til at jeg er på det siste innlegget i 30 challenges! Jeg begynte i sommerferien, men ga opp halvveis siden jeg ikke fikk noen kommentarer. Selvfølgelig tvang jeg meg selv til å begynne igjen etter et par måneder siden jeg hater å gi opp på noe jeg har bestemt meg for, og nå er jeg ferdig. Hva skal jeg blogge om nå da? Haha, jeg som endelig begynte å like det. Dere må gjerne skrive forslag til hva dere vil jeg skal blogge mer om i kommentarfeltet ♥ 

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra skitur og pakket meg inn i morgenkåpen min etter en varm dusj. Ingenting er bedre enn å sette seg under dynen med en bok og vite at NÅ er det ferie.Februar har vært en fin måned! Jeg har sett Hobbiten 2 på kino, deltatt i danseforestilling med jazz-gruppen, lagd en vellykket Red Velvet kake, hatt sosial jobbkveld, sett Hundreåringen på kino, hatt middagsdate med Sanna og Johanne, bakt biscotti for første gang med Ingvild, arrangert en vellykket klassekveld med pizza og Død Snø 2, lest ut to bøker, kjøpt iphone 5 og hatt sleepover ♥ Siste dagen i Januar var jeg også å så Bolsjoj-balletten i Tromsø. Selv med masse gøy var de tre absolutt beste tingene den siste måneden å se Bolsjoj opptre, å ha danseforestilling selv og overnattingen i går. 

Tusen takk til alle som har gjort måneden min fin! Hva var deres favoritt-challenge?


2 kommentarer

♥ Mitt livs største opplevelse var absolutt det siste året jeg bodde i Spania, altså i 7. klasse, for da gikk jeg på spansk skole, fikk spanske venner og lærte meg språket til jeg drømte på det. Jeg føler meg veldig heldig som har opplevd så mye som jeg har gjort, bare på mine 16 år! Til nå har jeg bodd totalt 3 år i andre land enn Norge, og har fått innsikt i helt nye kulturer. 

♥ En annen unik opplevelse var sommeren 2011 da jeg var i Asia med mamma og pappa. Vi var både i Singapore, Malaysia og Cambodia, og jeg forelsket meg i hvert av landene. Jeg forelsket meg i det rene bylivet i Singapore, øyene og det turkise vannet i Malaysia og templene i Cambodia. Sommeren 11 var nok den mest opplevelsesrike noensinne, og jeg drømmer fortsatt om å reise tilbake.

♥ Min første ordentlige konsertopplevelse var en utrolig opplevelse. Justin Bieber konserten i Telenor Arena den 17. april 2013 var INCREDIBLE. De 9 timene med venting var absolutt verdt det etter en kveld som fortsatt føles som en drøm. Vet ikke hvordan ellers jeg skal beskrive den, for den føltes ikke virkelig.

♥ Den siste fantastiske opplevelsen på listen min fikk jeg her i min god-kjipe-hjemby, og det var hundekjøring. To ganger har jeg feiret bursdagen min på Villmarkssenteret, og begge gangene har de 60 minuttene i sleden føltes som et kort kvarter. Jeg vil anbefale alle som tar turen til Tromsø å dra på sledetur hos dem!

Lyst til å oppleve noe av dette? Hva er din største opplevelse?


Ingen kommentarer

Hei dere ♥ Nå ligger jeg under dyna med te og en bok på fanget. Har vært småsyk helt siden forrige uke, men på skolen i dag kjente jeg at jeg ble verre så da dro jeg heller hjem for å bli frisk så rask som mulig. Dagene går som vanlig med prøver og innleveringer, så jeg føler egentlig at jeg ikke kan være hjemme uansett hvor syk jeg er. Meeeen, dette innlegget skal handle om filmer! Jeg elsker filmer og sier omtrent alltid at filmen jeg nyligst har sett er en av mine favorittfilmer, rett og slett fordi jeg synes de fleste er underholdende på lik linje. Likevel har jeg en all-time favorittfilm som jeg sikkert kan se en million ganger uten å le mindre til, og den er Easy A ♥ Til nå har jeg sett den 7 ganger, og den er like morsom hver gang! Ellers elsker jeg Titanc (mest Leonardo, jeg sikler), Løvenes konge, 12 years a slave og mange mange mange flere. I bunn og grunn elsker jeg å se på film.

Jeg FORGUDER Emma Stone

Hva er din favorittfilm? Liker du noen av disse?


Én kommentar

Ny challenge på gang! Overskriften forklarer hva jeg har gjort ganske greit, så på bildet under ser dere hvilke sanger det ble ♥ Jeg elsker å høre på musikk, men da oftest på ukjent og rolig musikk. Jeg liker faktisk ikke å spille mine lister åpent for alle, siden de er så personlige, men jeg får vel gjøre et unntak. Spillelisten min UNTITLED begynte jeg på for ett år siden, og som navnet hinter til har den ikke én spesiell musikktype, men alt fra Hannah Montana til Kanye West. Den er en god kombinasjon av musikk jeg elsker. Bortsett fra de 73 første sangene av lista som jeg er veldig lei av.Trykk HER for å åpne den i Spotify Web Player

Noen sanger du ikke har hørt eller er lei av?


Ingen kommentarer

På et vis har jeg forandret meg drastisk i løpet av de 5 siste årene, men på et annet har jeg ikke forandret meg. For 5 år siden, altså i 6. klasse slet jeg mye med å finne ut hvem jeg kunne stole på, hvem jeg var, og dermed også hvilke mennesker jeg hadde lyst til å omgås med. Jeg var alt for snill, så jeg lot meg selv dirigeres rundt som en apekatt, samtidig som jeg var venn med alle. I alle fall trodde jeg at jeg var det, og at de ikke bare latet som det, for å få meg til å gjøre det de ville. Om det var faktum sier det vel mer om dem enn om meg. På den tiden var jeg megaduperskoleflink, tynn som en stilk, usikker på meg selv og veeldig lite moteriktig.

Året etter flyttet jeg til Spania. Det året i utlandet er nok det beste som har hendt meg. Jeg lærte å være meg selv da jeg forsto at folk måtte bli kjent med MEG, om jeg ville finne menneskene som satte pris på meg. Å navigere meg rundt i et fremmed land pratende på et språk som ikke var mitt, og å forstå en kultur som var helt ulik min egen, gjorde meg moden og selvstendig. Jeg fikk mye bedre selvtillitt av å omgås med noen UTROLIGE mennesker som oste av det selv. De tok meg inn i varmen vel vitende om at jeg ville reise fra dem et år senere, og ble noen av mine beste venner. I løpet av året i Spania satset jeg også ordentlig på dans og ble mye sterkere, slik at jeg (med hjelp av masse god mat) gikk opp 15 kilo og ble til et sunt menneske. Uheldigvis var jeg fortsatt en leksefreak med dårlig klesstil da jeg flyttet hjem.

Moteriktig og avslappet ble jeg nok for et år siden bare. Jeg brant meg ut allerede på ungdomsskolen, og var kjempelei av skole siden jeg ville perfeksjonere ALT. Etter at jeg sluttet på ballett for et år siden har jeg fått mye bedre tid til å slappe av, så nå bekymrer jeg meg ikke for ikke å få gjort ferdig skolearbeidet. Endelig forstår jeg at det meste løser seg av seg selv, uten bekymringer. Jeg planlegger imidlertid fortsatt hverdagen min, men det er fordi det gjør det lettere for meg å få tid til alt jeg har lyst til! Kaaanskje er det også bare en tvangstanke som sitter igjen, hehe! Den siste tingen som har forandret meg er jobben min. Den har fått meg til å se ting i perspektiv. Det første halvåret brukte jeg lønna mi på alt jeg kunne finne og ønske meg, og naturligvis: SALG! Det gjorde at jeg kjøpte en haug med klær som ikke var spesielt fine og ofte i feil størrelse, siden alt annet var utsolgt - jeg kjøpte altså masse klær som ikke ble brukt. Etter hvert ble jeg mer bevisst på min egen stil, og i dag sparer jeg heller til et tidløst klesplagg jeg har veldig lyst på, eller en reise ♥  Håper dere får til å se denne gifen jeg har laget fra de 5 siste årene! Jeg synes det er ganske stor forskjell på de første bildene fra 2009 og det fra 2014. Virkelig, guule crocs?

Image and video hosting by TinyPic

Hva synes du? Har jeg forandret meg?


Ingen kommentarer

Hallo og god natt! Her er dagens antrekk, egentlig gårdagens ettersom jeg blogger klokken halv ett om natten, hehe. Challengen begynner å nærme seg slutten, men jeg er i den tro at jeg vil bli mye bedre på hverdagsblogging når den er unnagjort. Apropos det, dagen har vært travel, men full av morsomme ting. Jeg var ferdig på skolen klokken fire, men klassen hadde to og en halv time fri midt på dagen, så noen av oss jentene dro til Ragna for å lage smoothie og se film. Grei lunsj det! Etter skolen dro jeg til kulturhuset sammen med danseklassen for å se Bolshoi balletten sin generalprøve. Billettene ble solgt ut på bare 7 minutter, men vi var så heldige å få se generalprøven deres - det var HELT fantastisk. Jeg er fremdeles i sjokk. Derfra dro jeg til Cecilie for å lage tikka masala med henne, Ingrid og Jakob ♥ Det er altså første gang jeg er hjemme siden i morges!Topp: Vintage, Florida / Cardi: Gina Tricot / Skjørt: H&M / Smykke: Oliver Bonas / Klokke: Daniel Wellington


3 kommentarer

Jeg har ikke veldig bestemte meninger angående gutter, men for meg betyr det indre mye mer enn utsiden. I motsetning til de fleste andre jenter har jeg faktisk et dårlig inntrykk av dødskjekke gutter med six-pack. Naturligvis synes jeg de ser bra ut, men det er kanskje den typen gutter jeg har minst interesse for å involvere meg selv med. Dette på grunn av at noen har så mye selvsikkerhet at de blir cocky, tror de kan få hvem som helst, og behandler jenter som dritt. Men igjen, det er bare mitt inntrykk.

Til å begynne med, så er jeg drittlei av gutter som bare følger gjengen og ikke tør å ha sine egne meninger. De må da ha nok respekt for seg selv til å tørre å stå opp for seg selv og for meg. Det er viktig at han virkelig er til å stole på, og hvordan kan man stole på en som skjemmer seg over deg eller ikke tør å vise at han bryr seg.

Han må respektere meg og ikke gi opp på oss av den minste uenighet. Som følge av å tørre å stå opp for sine egne meninger er det lett å komme i diskusjoner, men det trenger ikke å være negativt det. I et forhold er det viktig å kunne være uenige eller krangle uten å bli redd for å miste hverandre, for i fremtiden er det mye større ting som venter enn feks hva man skal gjøre på valentinsdagen eller hvilken politisk mening man har. Å respektere at man har ulike meninger er alt, man er tross alt helt ulike personer.

I drømmegutten ser jeg etter en jeg kan snakke med om absolutt alt, men som vil holde mine hemmeligheter, og det som skjer mellom oss, til seg selv. Å ikke bare være kjærester, men bestevenner også. Vi må kunne være 100% ærlige mot hverandre, si ifra til hverandre om noe ikke er greit og å prate det ut i stedet for å bære på det innvendig. Jeg må kunne være meg selv fullt ut og vite at jeg likevel blir elsket. Til sist er det et stort pluss om han er like glad i reiser, eventyr og det å være spontan, som meg ♥


Enig eller uenig?


Ingen kommentarerHallo, jenter (og gutter - selv om jeg tror dagens challenge blir lite spennede for dere) ♥ I dag har jeg fått hjelp av flinke flinke Oda til å gi dere en "Eye makeup tutorial", siden jeg har lite (korriger: ingen) peiling på øyenskygge selv. Tidligere har jeg kun laget videoer, så si gjerne hva dere synes om denne typen tutorial i kommentarfeltet. I dag er det Oda som står for både sminke, tekst og bilder til tutorialen. Håper dere liker den!Legg primer på øyelokket. For at øyenskyggen skal holde hele kvelden må primeren legges på de tørrere plassene rundt øyet, for eksempel i øyenkroken, som er tørrere en midten av lokket som kan være litt oljete. Har du en primer som trekker til seg olje er det lurt å legge den over hele lokket.

Legg en cream eyeshadow på hele øyelokket. Denne legges i et tynt lag. Den hjelper resten av øyenskyggen å sitte på og gir mindre "dryss" rundt øyet ellers siden øyenskyggen fester seg.

Highlight øyenbrynsbenet. Legg highligter eller lys øyenskygge under øyenbrynene for en løftende effekt. Dette trikset åpner blikket og passer alle looks, bare ikke legg for mye.


Legg 1 i "the outer corner" som en >
. Begynn ved å dra en linje som fortsetter opp fra den ytterste øyekroken. Når den når globallinjen, følger den globallinjen til midten av øyelokket. 

Fyll inn > med en blanding av 2 og 3. Bruk mest av 2, for å få en champagne lignende farge. Dette gir en komplett trekant som dekker halve øyelokket med forskjellige fargeskalaer. Det gir også en mykere overgang til neste steg.

Legg 2 på den innerste halvdelen av lokket og i øyekroken. Den lyse fargen åpner blikket.

Legg skygger under øyet som gradvis blir mørkere mot ytterkanten. Legg 2 fra øyekroken og litt utover på undersiden av øyet, fortsett langs midten med 3 dominerende, før 1 så følger ytterkanten av vannlinjen og møter > fra tidligere. Blend fargene godt sammen slik at de går i ett og ikke virker harde.Påfør eyeliner for "cat eyes". Følg vippekanten med eyelineren slik at du får en tynn, jevn og lang linje. Vær forsiktig slik at linjen ikke blir for tykk og at arbeidet med øyenskyggen ikke blir bortkastet av at den sorte eyelineren dominerer looken. Den gir maskaraen fylde langs vippekanten, og fungerer som en forlengelse av øyet som rammer inn øyenskyggen.


Legg maskara og øyenbrynsfarge som siste finish. Dette trenger nok ingen forklaring, men vær forsiktig med maskaraen så du ikke flekker til øyenskyggen! Et tips til deg som har problemer med at maskaraen drysser; ikke legg maskara på undervippene. Dette fungerer forskjellig fra person til person, men kan ofte gi et opplagt uttrykk som ikke stenger øynene inne. Champagne- og jordtonene gjør looken naturlig, samtidig som shimmeret og en winged eyeliner gir det lille ekstra. Looken er derfor anvendelig, men spennende! ♥ Hva synes du om denne typen makeup tutorial? Liker du looken? Når ville du brukt den? ♥


6 kommentarer

Det er få ting som gjør meg veldig irritert. Selvfølgelig blir jeg oppgitt om noen smatter eller blåser tyggisbobler konstant, men da gir jeg en simpel og ærlig beskjed om at det er noe personen må bli obs på, siden det både kan irritere meg og andre. Likevel skal jeg fortelle dere om de få tingene som gjør meg meget irritert, og som jeg har null problem med å be folk slutte med om jeg må.

At noen klager over at de er "feit", men ikke gjør noe med det. De fortsetter å gumle på potetgullet sitt, mens de forventer at du skal si "Nei! Du er ikke feit, det er jeg som er det" slik at diskusjonen og komplimentene kan fortsette i det uendelige. Helt meningsløst.

At noen synes at røyking og snusing er kult. I min mening blir det ikke mindre fristende å kysse en gutt, enn om han har tobakk i kjeften. For ikke å nevne hvor dumt det ser ut. Ta heller restylane om du vil ha fyldigere lepper.

At noen er så oppmerksomhetssyke at de alltid gjør noe stort ut av uviktig småtteri. Jeg bryr meg da ikke om du har glemt leppestiften hjemme, eller om at du fikk skiiikkelig vondt i armen da noen var borti deg da de gikk forbi. Jeg takler rett og slett ikke å være sammen med slike mennesker.

At noen er på mobilen, mens man prøver å fortelle noe. Ingen ord kan beskrive slik irritasjonen. Kanskje hører du, men jeg trenger blikket ditt også.

At noen sier "hei" til de du er sammen med og ikke til deg, selv om de ikke kjenner deg. Det kalles høflighet. Jeg sier ikke mer.

At noen argumenterer usaklig. Det er plutselig meningsløst å diskutere, for vedkommende registrerer ikke en gang at han taper - noe som gjør det umulig å vinne. Og ikke kom her og si at en diskusjon ikke er en konkurranse, for du vet at du lyger.
ENIG eller UENIG? Noe å legge til?


Ingen kommentarer


Julaften, 2013


Ingen kommentarer


Sminkekoster er essensielt i sminkemappa, men kan ofte føles som unødvendige kjøp ettersom de er så dyre. Denne kosten derimot, er ELSK ♥ Jeg har brukt den til pudder, blush og bronzing, og fungerer like bra til alt. Den er veldig tett, så gir god dekke. Det eneste negative er at ELF ikke bruker veldig godt lim på kostene sine, så jeg limte skaftet på igjen selv da det løsnet, men hva skal man egentlig forvente til en kost som koster 34kr? Den er bedre enn mange andre koster til mye høyere pris.

Denne bronzeren er så god! Med en brunfarge uten skimmer eller antydninger til oransje, ser det ut som man har ekte solglød fra syden. Den er veldig pigmentert, så tar lang tid å bruke opp. Absolutt den beste bronzeren jeg har prøvd, og det bare til en pris på 199kr. 


Fratboy er veldig ulik Bahama Mama med tanke på at den ikke er like sterk i fargen, men det gjør meg ingenting siden det er en blush. Den gir en veldig naturlig rosafarge i kinnene, som trengs etter dekkende pudder eller foundation slik at man ikke ser ut som et spøkelse. Fargen er litt "peachy" og sommerlig, og det er pga den naturlige fargen jeg liker denne blushen så godt! På toppen av alt har den det klassiske kule The Balm-designet ♥


Dette må være verdens beste pudder for oss med mer kviser enn gjennomsnittet! Selv om det er ganske dyrt, er dekket man får av dette pudderet verdt prisen. Jeg har ikke behov for concealer under, men trenger litt bronzer og blush over siden det gode dekket gjør ansiktet nærmest ensfarget hehe! Man må kjøpe boksen (inkl. svamp) og refill-pudderet hver for seg, og utgjør en pris på omtrent 500kr første gang. Deretter trenger du naturligvis bare kjøpe refillene som koster ca. 300kr.


Røde lepper er nok min favoritt, og dermed er dette trolig leppestiften jeg bruker mest! Den holder seg på lenge, og man må spise for at den skal gå av, selv om det også da sitter mye farge igjen. Jeg elsker Chanel sitt klassiske design, men prisen på ca 300kr gjør at jeg er redd for å glemme eller miste den!

♥ Noe du har lyst på selv? Noen anbefalinger til meg? ♥


2 kommentarer


H&M, 69 kroner


4 kommentarer

Livet er en berg-og-dal-bane, hvor dager kan veksle fra å føle for å hoppe på skyer til å drukne i senga. Det er mange utfordringer å møte, og de virker triste og tunge der og da, men egentlig tror jeg de er der av en grunn. Den beste lykken jeg vet om er mestringsfølelsen. Følelsen man får når man har klart noe man har jobbet hardt for, gjort noe man frykter, eller kommet seg gjennom en tid man tenkte var umulig å komme seg helskinnet gjennom. Jeg tror utfordringer finnes for å mestres, og for at man skal føle seg svak slik at man kommer enda sterkere ut av dem. For hvordan skal man føle lykke om det ikke finnes sorg?

Enig?


Ingen kommentarer


HÅPER ALLE HAR EN FIN NYTTÅRSAFTEN!

Whatcha think?


Ingen kommentarer

♥ THE ACNE RAYA CARDIGAN ♥

Bare jeg som drømmer om denne på kalde vinterdager?


Én kommentar

Om 10 år er jeg 26 år gammel. Da håper jeg på å studere på et universitet langt ut i verden, kanskje i Frankrike eller i Australia? Jo lengre unna, jo bedre, tenker jeg i hvert fall nå. På den tiden er jeg sannsynligvis nær slutten av universitetsutdannelsen min, og er forhåpentligvis klar for å gå inn i en karrierevei jeg alltid vil lære av og ikke kjede meg i. Den må tillate meg å reise eller å hjelpe noen.

Jeg vil ha funnet meg en trofast og ærlig kjæreste som jeg tenker på å tilbringe resten av livet mitt med, kanskje utenlandsk eller "innenlandsk" i landet jeg studerer? En som elsker å reise like mye som meg selv, og som vet å være spontan og å nyte tiden mens vi er unge. Jeg håper jeg vet hvem jeg selv er, hva som er mitt beste, og hva jeg vil med livet mitt. Mest av alt, håper jeg å fortsatt være elsket av familien min og mine beste venner. Jeg vil at de skal støtte meg i valgene jeg tar, og at kjærligheten ikke svekkes det minste, uansett hvor lang avstanden er mellom oss.


Hvor kan du tenke deg å være om 10 år?


Én kommentar

Frozen yoghurt; kiwi, ananas, mango, musli, oreo og sjokoladesaus. 2,95 euro. Beste som finnes.


2 kommentarer

Innenfor dette temaet har jeg bare én mening: Utdanning er alt.

Allerede fra jeg var liten ble jeg lært opp til å jobbe for det jeg ville ha. Hjemme hadde vi lommepenger for de som ryddet kjøkkenet, tok oppvasken, gikk med søppla og hentet posten. Jeg ble belønnet med hull i ørene etter å ikke ha kranglet en eneste gang med mamma i en hel måned, og fikk stolte foreldre i belønning for å ha begynt med leseboka til 3. klasse da jeg gikk i 2. Etter hvert ble det også en belønning at jeg kunne bli stolt av meg selv.

For meg har utdanning alltid vært veldig viktig. Selv om drømmeyrket har gått fra å være prinsesse, til vetrinær, helsesøster, jordmor osv, vil utdanningen bak fortsatt være like viktig. Samtidig finnes det flere varianter av utdanningen; man må utdanne seg selv til å bli et godt menneske, man må lese og jobbe med skolemateriale, men like lærerikt er det å lære av å prøve, men bomme. Man må lære av sine feiltagelser - det er ofte denne utdanningen som vil være den viktigste i den store sammenhengen. 

Jeg har alltid vært veldig usikker på hva jeg vil bli når jeg blir eldre, men i hovedsak er det utdanningen min som har styrt meg inn på hvilket område. Siden jeg har bodd i flere land, flere kulturer og lært ulike språk, har jeg nok fått et annet syn på hva jeg vil enn mange andre. Akkurat det - å leve i en annen kultur og å virkelig forstå den - er noe jeg liker veldig godt. Det er grunnen til at jeg vil utdanne meg innen internasjonale relasjoner. Drømmejobben er absolutt å hjelpe mennesker, men ettersom jeg ikke kan tenke meg å bli lege, vil jeg heller arbeide i fredsorganisasjoner eller med barn som har det vanskelig. Jeg vet uheldigvis ikke hvordan jeg skal komme meg dit, men det jeg vet er at en god utdanning er til stor hjelp, og den vil åpne mange dører for fremtiden.

Husk på det, du også.

Ingen kommentarer

1♥ Jeg klarer ikke å gjøre lekser om rommet mitt er rotete.

2♥ Jeg har danset ballett i 10 år, men liker ikke å lytte til klassisk musikk på hjemmebasis.

3♥ Jeg har ikke hatt en kjæreste siden barnehagen.

4♥ Jeg haaater å bruke penger på ting jeg MÅ ha, og ikke ting jeg har lyst på. Det burde jo være foreldrenes pengebok slikt går utover ;-)

5♥ Min største ulykke var da jeg trynte på sykkel, raspet opp halve ansiktet og skrapte bort halve fortanna mi langs asfalten. Heldigvis hadde jeg en flink tannlege, så de nåværende tannlegene mine bruker ganske lang tid før de oppdager at fortannen min er en fylling.

6♥ Jeg har bodd ett år i USA - vært på Hawaii, i New York osv - men husker ingenting siden jeg var tre år gammel :-(

7♥ Om vi er flere mennesker ute i syden, på telltur eller lignende, er det omtrent bare jeg som blir plaget med myggstikk. Jeg sitter der med en sverm av mygg rundt meg, mens resten klager på at jeg er grinete. Jeg skal ikke klandre mygga da - jeg er ganske søt (tidenes vits hahihaho).

8♥ Jeg var i en ganske alvorlig bilkollisjon i påsken, og pga den har jeg fortsatt frykt for å kjøre bilturer.

9♥ Jeg har bursdag på 1. april, så et år da jeg hatte tatt med masse boller til hele ballettklassen på bursdagen min, trodde ikke en gang min beste venn på at det var sant.

10♥  Jeg har hatt kviser siden jeg gikk i 3. klasse - totalt i 7 år.

11♥ Jeg fikk vannkopper da jeg var ganske gammel, så siden jeg trodde den første vannkoppen (midt på magen) var en kvise, klemte jeg så mye på den at den har blitt et utover arr. Jeg kaller den ekstra navlen min, men den er ikke spesielt synlig lengre. 

12♥ Jeg må alltid kjøpe meg nye 3D-briller om jeg skal se en 3D-film på kino, siden jeg glemmer å ta med et av de sikkert femti parene jeg har hjemme. Av og til har jeg endt med å se filmen uten brillene også. Hva gjør man ikke for å spare penger?

13♥ Jeg må belønne meg selv for å gjøre lekser. Om jeg har en skriftlig oppgave belønner jeg meg f.eks. med en sjokoladebit per avsnitt. Uheldigvis har jeg som vane å spise opp alle bitene på et par minutter, og ender opp på å bruke all leksetiden på å lete etter belønninger, mehe.

14♥ Jeg klarer nesten ikke å gråte med andre mennesker tilstede. Om jeg gråter av en film er jeg heeelt alene hjemme.

15♥ Jeg har alltid lurt på om menneskene i bakgrunnen på filmer faktisk snakker til hverandre eller om de bare mimer noe tull.

Dette var MINE random facts Har du noen du vil dele? 


Ingen kommentarer


♥ LOVE ♥ LOVE ♥ LOVE ♥ LOVE ♥ LOVE ♥ LOVE ♥ LOVE ♥

Har du flere å tilføye? Hvem er din favoritt?


Én kommentar

Å LEGGE MEG I TIDE.

Huff, hvor vanskelig skal det være? Gang på gang planlegger jeg at I DAG, ja i dag skal jeg legge meg tidlig. Skjer det? Nei. Men alene er jeg nok ikke. Jeg har et elsk-hat forhold til å sove. Jeg elsker å legge meg tidlig, fordi jeg får overskudd av energi og føler meg som verdens beste morgenen etter, men samtidig har jeg jo så mye jeg må få gjort. Jeg kan ikke legge meg for å sove om jeg ennå har masse å gjøre, og vet at i stedet for å ligge her i sengen så kunne jeg blitt ferdig med å rydde rommet. I tillegg føler jeg at jeg går glipp av så mye om jeg legger meg i ti-tiden. Pappa hadde lest en artikkel om at ungdom alltid tok med seg mobilen i sengen og spurte meg: "Du gjør vel ikke det?", men joda, det gjør jeg nok! Det siste jeg gjør før jeg legger meg er å sjekke facebook, instagram, twitter, snapchat og bloggen - da forsvinner raskt halvannen time av nattesøvnen som jeg allerede har ganske lite av. Selv om jeg synes det er vanvittig slitsomt forteller stemmen i hodet mitt at jeg går glipp av noe, der jeg ligger og tenker før jeg skal til å sovne, og det kan jeg ikke noe for dessverre.
Enige?
 


Helt til sist vil jeg fortelle om noe som overrasket meg litt. På flere blogger har jeg lest at vi unge er mye flinkere til å peke ut svakheter med oss selv enn styrker, og det har jeg også merket blant vennekretsen min. Men jeg er heldig, for jeg har det helt motsatt. Jeg tror jeg har vært gjennom såpass mye - med brødre som er flinke til å erte, leting etter nye venner etter å ha flyttet til en helt annen kultur, og falske venner - at jeg tidlig måtte finne meg selv og se på det positive med meg selv når ting var tøft. Da jeg skulle finne den tingen jeg IKKE er god til, for dette inlegget, måtte jeg faktisk spørre foreldrene mine. Jeg er jo klar over at jeg ikke er flink til å spille volleyball eller sånn megaflink til å synge, men jeg ville finne en svakhet med personligheten min, og det må jeg innrømme var vanskelig. Likevel, er jeg utrolig glad for det! Mens venninnene mine har diskusjoner om hvem som har størst lår vet jeg for meg selv at jeg er ærlig, organisert, trofast, flink på skolen og ikke minst, en god venn og datter ♥ Jeg er altså IKKE god til å peke ut svakheter på meg selv, men det er jeg bare glad for.

 


Én kommentar

Mitt favorittklesplagg fikk jeg i gave av foreldrene mine da de kom hjem fra Chicago i vår. De reiste til tross for at jeg både hadde muntlig eksamen og balletteksamen den uken, så jeg sendte en melding om at jeg forventet en dyr og feit gave til de kom hjem haha! Denne blondetoppen fra Abercrombie & Fitch var altså en av dem, men fikk også nye Converse og litt annet småtteri ♥ Da var de tilgitt, til tross for hvor stresset jeg var i eksamenstiden. Toppen er elegant og luftig, og vil være fantastisk å bruke til både shorts, skjørt og highwaist-bukser, og det faktum at jeg fikk den av foreldrene mine gjør den ekstra spesiell! Tuusen takk.
Er den ikke fin?
3 kommentarer

♥♥♥


Én kommentar

9:34 - Våknet av at sola skinte meg rett i ansiktet.

9:50 - Sovnet igjen.

10:00 - Ble vekket av alarmen min. Slumre.

10:15 - Morgenrutine.

10:20 - På med morgenkåpen, tid for frokost.10:46 - Løp til bussen som skulle gå på dette klokkeslettet.

10:55 - Handlet på Rema 1000.

11:19 - Klarte såvidt å få med meg posen på bussen siden jeg var så støl fra gårdagens treningsøkt.

11:24 - Hjemme igjen. 

11:35 - Jeg drakk et etterlengtet glass bed O'boy. Dessverre fristet den så mye at jeg glemte bildet før jeg hadde drukket opp det meste.


12:00 - Stalket alle på insta mens jeg ventet på venninnene mine som skulle komme 12.

12:20 - Nora kom 20 minutter sent.

12:48 - Johanne kom 48 minutter sent. Det ble altså en del insta og facebook.

13:12 - Smoothietime.15:00 - Tid for brød-oppladning før trening.

15:15 - Vi gikk til Jekta.

15.40 - Yogurtheaven. Sorry, glemte å ta bilde..

16:07 - Vi gikk til sats.

16:30 - Klare for SatsEnergy med verdens herligste instruktør.


17:30 - Dødssliten etter time. Dokumentasjon på treningsøkt.18:24 - Tæna på verandaen med tidenes kuleste hårsveis.20:00 - Middag. Grillmat nam.

20:34 - Daffing på sofaen.

22:15 - Støvsugde huset. Husarbeidet utsatt jeg i hele dag.

23:10 - På tide å begynne å blogge.

Har din dag vært like interessant som min? Hehe

 


Én kommentar

Jeg er glad. Jeg er fornøyd med meg selv. Jeg klarer alt. Jeg er stolt av meg selv. Jeg er udødelig.

Jeg er verdens beste.


Ingen kommentarer

Pikniktepper, mat, lek, sjokolade, sykler, vind, latter, sommer, sol, kyss, stearinlys, kos, og naturligvis; den rette. Sammensetning av noen av disse er oppskriften på min drømmedate.


Noe å tilføye?


Ingen kommentarer


Roma, min drømmeby ♥ Noen andre som aldri har vært der, men drømmer om Trevis fontenen, pizza, colosseum, italiensk shopping, peterskirken, ferrarier, båter og italienere med dype øyne? 

Edit: uups, bildet øverst til venstre er tydeligvis fra Venezia, men åhh Italia må jo være drømmelandet da!


Én kommentarDongerijakke, solbriller og diy croptop fra Cubus / Maxiskjørt fra h&m / Sko fra Converse / Smykke fra Glitter / Leppestift fra MAC

Ville du gått i dette?


Ingen kommentarer


HAHAHAHAH! Dere aner ikke hvor mye jeg lo da jeg fant dette bildet! Det ble faktisk tatt for akkurat 3 år siden, i 7. klasse da jeg bodde i Spania. Jeg og Jaime skulle ta et fjortissbilde sammen da jeg merket at han dro ut toppen. Jeg hadde bikini under så det var ikke noe stress, men Carolina, venninnen min, tok bildet akkurat i det jeg skulle snu meg og måpe mot han. Dere ser vel antydningen til sinne på munnen min? Haha ♥ For en gutt.


Én kommentar

Jeg har fått flere spørsmål om hva meningen med bloggnavnet mitt er, så jeg tenkte det var greit å få oppklart tidlig på 30 CHALLENGES ♥ Jeg må innrømme at det var utroolig vanskelig å finne navn til bloggen. Man må finne noe som man vil synes er kult om flere år og noe som leserne lett vil huske eller kjenne igjen. Jeg syntes ikke navnet mitt var noe fengende bloggnavn, og initialene mine hørtes bare rart ut. (Hvem vil lese en blogg som heter EMB?) I tillegg har jeg hatt så mange blogger tidligere at det nesten ikke fantes varianter igjen, haha! Derfor endte jeg altså opp med ELBR - en sammensetning av begynnelsen på fornavnet og etternavnet mitt ♥ I dag er jeg veldig glad for at jeg valgte et kort bloggnavn for det gjør at man husker det lett og at det tar kort tid å skrive inn.

Skjønte dere noe av det der? Andre forslag til bloggnavn jeg kunne hatt?


Ingen kommentarer

Daaa var jeg ferdig med å lage min egen "30 day challenge" ♥ Som dere kanskje ser, har jeg valgt å kalle den "30 blogs challenge" og det er rett og slett siden jeg ikke vil ha tid til å blogge hver dag. Jeg gleder meg faktisk veldig med å komme i gang, og håper at dere liker slike opplegg! Har dere ønsker til hva jeg skal blogge om utenom dette?

Én kommentar
hits