Roma II

På søndag gjorde vi alt mulig rart. Vi gikk tidlig til Colusseum for å kjøpe billetter (innenfor åpningstiden heh) og fikk utforsket det utrolige bygget, og noe kalt Forum, hvor mange av de viktigste filosofene bodde. Deretter dro vi til Trevi fontenen - min favorittplass i hele verden, pga barneminner fra filmen "Stjerne for en dag" ANBEFALES. Naturligvis kastet vi mynter i vannet, men kun jeg gjorde det på korrekt Lizzie McGuire-vis med ryggen til og øynene lukket. Vi var også i spansketrappen, og shoppet på Sephora og Zara i handlegata Condotti ♥ Skulle gjerne visst verdien av klærne til rikingene som går langs den gata der.

Lengre ut på dagen var vi i Peterskirken og gikk opp i kuppelen på Peterskirken ♥ WOW. Vi dro tilbake til området rundt Spansketrappa og Trevi fontenen for å se det på kveldstid og spise calzone. På en 250 år gammel kafé kalt "El Greco", hvor blandt annet Ibsen har vært, drakk vi kakao til 80kr, og til kvelds spiste vi sannsynligvis verdens beste is på en iskrembar, som har vært siden begynnelsen av 1900-tallet mmm!
Mandags morgen var det tid for hjemreise, men jeg hadde aller mest lyst til å bare "miste" passet mitt hehe. Jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg elsker Roma.

Har du lyst til å reise til Roma?

 

Mathilde

05.12.2013 kl.19:09

Så flink du er som fotograf! :)

Skriv en ny kommentar

hits