EVENTYRLAND PT.I

M A N D A G

Jeg gikk til fyret sammen med min spanske bestevenninne, Renée. Deretter spiste vi frozen yoghurt som belønning for de åtte kilometrene vi hadde gått av oss. Da hun dro på trening, var jeg på stranda i noen timer. Da kvelden kom kjørte jeg og paps til Alicante for å hente Sanna og Tara på flyplassen ♥ Etter pizza hjemme, og hopping av glede, dro vi på nattmarkedet en tur, før det var tid for høydepunktet; nattbading.

T I R S D A G

Denne morgenen var det også bare å komme seg opp av sengen for å dra ut på tur. Jeg tok med meg jentene til fyret, hvor vi dro ned i en vik med snorklemuligheter. Om ettermiddagen kjørte mamma oss på kjøpesenteret, og til middag gikk vi for "all you can eat"-sushi ♥
O N S D A G

Denne morgenen gikk turen til Alicante-by. Vi tok av på Primark og gikk på et tapas-sted til lunsj. Vi spiste også den beste iskremen vi har smakt - smakseksplosjon. Uheldigvis smeltet den veldig rask i varmen, så før jeg fikk opp kameraet hadde jeg is over hele hånden. Da vi kom hjem hoppet vi rett i bassenget, og sugde opp kveldens siste solstråler.


T O R S D A G

Vi chicas (=jentene) hoppet på bussen inn til Benidorm, tok en kikk på skolen hvor jeg gikk, og dro ned på stranda. Den er fullstappet ja, men sanden er verdt det. Lunsjen ble spist på favoritt-tapasbaren, Aki Me Kedo, og deretter crepes med nutella og banan til dessert ♥ Vi så litt i Benidorm på den varmeste tiden; kjøpte joggesko og sminke, før vi dro tilbake på la playa. Etter middag var vi en tur på nattmarkedet, hvor en av de som jobbet der fulgte etter oss i sånn ti meter - han spurte meg om jeg ble på date, hahaha! Nei takk.Fredag og utover kommer i morgen eller på torsdag ♥ TANKER?

Zana

06.08.2013 kl.17:13

Åå, savne d <\3 :'(

Skriv en ny kommentar

hits